Mooi beddengoed. Mooie katoen. Ik houd van natuurlijke materialen. Blijft goed in de was. Inmiddels al meerdere keren iets besteld. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Levering is ook prima, was niet de volgende dag, maar dat hoeft ook niet perse. Goed ingepakt.

Fantastische kwaliteit

Wederom zalige handdoeken, lekkere dikke kwaliteit. Ik heb al veertig jaar walra en nog steeds is de kwaliteit top.

Hele goede dekbedden

Heel goed dekbed besteld. Zag er in het echt nog beter uit dan op het plaatje.

Snell levering …..top

Wij zijn nog niet weggeweest met de camper,dus nog niet gebruikt.

Helemaal top

Zocht een bepaalde kleur was nergens te krijgen wel bij walra zelf. De volgende dag al in huis, je kunt betalen met klarna dus helemaal top Hele goede service

Snelle correcte levering.

Goede kwaliteit.

Helemaal top

Super fijne dekbedden, onweerstaanbaar snel geleverd, helemaal blij.

Eerst niet goed en nu hopelijk wel

Ik had al bedgoed (hoeslakens en moltons) van walra maar die waren te klein heb nu de zelfde maat gekocht en die zijn wel goed heel raar maar het is lekker zacht dus daarvoor wou ik weer van de walra

Beste keus walra

Ik vind de kwaliteit van walra fantastisch!

snelle levering en fantastische handdoeken zoals altijd!

Perfect! kom maar op met die €100,- shoptegoed!

Tevreden

Wij zijn zeer tevreden met welra

Van huis uit gewend aan Walra en nu nog wil ik niet anders. Heb een Walra dekbedovertrek en handdoeken verslaving :-)

De kleur zoals omschreven, levering snel en prijzen redelijk. Mooie kwaliteit! Blij mee!

Hele goede kwaliteit handdoeken

snelle levering, duurzaam zonder plastic verpakt. Mooie kwaliteit handdoeken. Een aanrader.

In orde!

Snelle en correcte levering. Bestelde zaken beantwoorden aan de verwachting.

Prut

Ik zal u vertellen hoe ik deze vraag om beoordeling ervaar: zeer overdreven. Ik ontvang na elke aankoop een dergelijk bericht. Ik geef braaf informatie. Maar ik stop er mee. U weet zelf hoe goed of hoe slecht uw product is. Doe geen beroep meer op mijn tijd. U krijgt wellicht zinvolle informatie. En ik? Wat schiet ik er mee op? Een uitslag? Je hoort nooit meer iets. Kortom: de groeten, ik stop ermee. G. Backx

Goede producten

Ik heb oa een wasbaar dekbed voor in de caravan gekocht. Mijn man vond het niets maar merkt nu in de praktijk hoe fijn dat dekbed is.

Goed, mooi en snel

Mooie dekbedhoezen en snelle levering. Blij mee!!

Cadeau gegeven

Makkelijk te bestellen en snel in huis.

snelle accurate levering

Prachtig en een goede kwaliteit

Zeer tevreden over Walraven producten

Heel fijn koel katoenen hoeslaken.

Prima hoeslaken. Past goed om dikke matras. Koel materiaal.

Snelle goede levering

Redelijk

Handdoeken drogen slecht af.

Uitstekende service

Het contact met de klantenservice was heel positief. Ik had een probleem met de door mij bestelde dekbedovertrekken en dit werd uitstekend opgelost. De medewerker van de klantenservice was begripvol en het gesprek verliep plezierig en efficiënt.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven