Super fijne spullen

Keuken set droogt fantastisch af. Fijne handdoeken en comfortabele en fijn hoeslaken @

Topkwaliteit

Lang geleden dat ik onder zo’n heerlijk donsdekovertrek geslapen heb. Ervaring met andere merken maar Walra is de beste!!!

niet zo geweldig

Wellicht waren mijn verwachtingen iets te hoog gespannen. De bereidheid van de medewerkers van de website en facebook liet te wensen over. 'Zoek het zelf maar uit' Toen ik uiteindelijk had gevonden welk motief het betreffende dekbedovertrek had en besteld, bleek dat dit niet op voorraad was. Werd niet medegedeeld, ook niet wat de verwachte levertijd zou zijn. Op het plaatje kwam het overtrek als wit met blauw over, in werkelijkheid was het beige met blauw.

Van het begin tot het eind allemaal super geregeld. Dekbed is degelijk van kwaliteit en is boven al erg mooi! Bezorging ook goed en netjes. Van mijn kant geen negatieve opmerking.

Super kwaliteit

Mooie dekbedovertrekken super kwaliteit

Ging prima

Alles klopte , geen gedoe , bestelling kwam heel snel binnen

Kwaliteit voor je geld

Zeer goed Binnen 1 dag al bezorgd Erg fijn.

Prima kwaliteit

Vlotte levering

Snelle levering en uitstekende kwaliteit Top!

Kleur valt helaas tegen

De kleur van het Delfts blauwe dekbed valt wat tegen. Het is voor mijn gevoel minder sprekend blauw. Dat vind ik jammer. De snelle bezorging en berichtgeving was top.

Fijne service

Dekbedovertrek snel en naar keuze mogen vervangen vanwege afwijking in afmeting. Blij mee en snel en correct afgehandeld

Mooie donsovertrek

Mooie kwaliteit

prima producten en prima service

Bij vragen kan je nog 'ouderwets' bellen em krijg je vakkundig antwoord. Heel prettig.

Hoeslaken besteld. Zeer tevreden over de kwaliteit. Ga zeker vaker bestellen.

Snel geleverd. Artikelen zijn altijd van goede kwaliteit en behouden z'n vorm en kleur.

Snelle en perfecte levering

Topkwaliteit

Mooie kwaliteit en snelle service

Zie boven.

Janine weet wat klantvriendelijkheid is!! Top

Janine weet wat klantvriendelijkheid is!! Top

Heerlijk zacht dekbedovertrek

Het is een heerlijk zacht dekbedovertrek. Helemaal naar wens.

Bekend met Walra, top

Altijd top, blij mee

TOP BEDRIJF

Al vaak iets besteld en véél voor onze nieuwe badkamer, makkelijke en duidelijke site, snel besteld, goed op de hoogte gehouden via de mail, snel geleverd, kortom.....TOP !

Kwaliteit

Snelle levering van prachtige, zachte handdoeken. Ik ben heel tevreden.

heel snel en heel goed

Heel snelle levering en een perfecte dekbedhoes.

Mooi

Ik heb de dekbedden uitgewassen. Moet ze nog strijken. Maar ik zag dat er misschien 1 scheef is. Met het opvouwdn Dat zie ik pas al ik ze strijk. Mocht dit zo zijn dan hoort u het nog

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven