Prachtig beddengoed.

Gewoon prachtige lakens handdoeken en matras hoesten. Fijne lakens van sterk en koel katoen.

Dit is genieten, zo perfect is dit hoeslaken

Mocht U een winkel zoeken die perfecte handdoeken, bedovertrekken en nog veel meer voor U maakt dan zit U bij WALRA aan het juiste adres. Een eerlijke zaak waar je wat service en kwaliteit enorm blij van wordt. Wij zijn pas 55 jaar getrouwd en hebben nog wat dingen die we toen 55 jaar geleden hebben gekocht bij de WALRA. Niet te geloven maar het is echt waar. Wat een kwaliteit, geweldig ,dat vind U nergens ! Je wordt hier als een echte klant behandeld. Dus beste lezer, let op Uw centjes en wij zeggen WARA U verdient een dikke 10 en een dikke kus van ons.

Ik slaap heerlijk door Walra

Ik slaap heerlijk onder het dekbedovertrek Sweet Softy van Walra, vooral nu het wat frisser wordt in de slaapkamer. Daarnaast heb ik voor mijn topper een hoeslaken van Jersey Stretch Topper en dat is ook prima. De badjas (Spring Robe Taupe) van Walra viel helaas tegen, bij de schouders was het een beetje krap, het ceintuur rond je middel zat te hoog en de zakken waren goed maar erg laag geplaatst, waardoor mijn handen de bodem niet kon aanraken. Maar ik blijf Walra een fijn merk vinden.

Super kwaliteit handdoeken

Bestellen via website gaat heel gemakkelijk! De handdoeken en baddoeken drogen goed af, zijn van goede kwaliteit en hebben mooie kleur! Helemaal tevreden!

Mooie kwaliteit, mooie kleur, voldoet aan verwachtingen!

Aanrader.

Altijd goed

Als vanouds, altijd goed

Fijne kwaliteit linnengoed

ik hou van de badlakens en het beddengoed van Walra. Mooie kwaliteit in prachtige kleuren.

Is heel goed snel geleverd

Is heel goed en snelle levering

Netjes vlg afspraak geregeld

Keurig geleverd

Ben al mijn hele getrouwde leven fan van Walra, en geef dat nu door aan onze dochters

Top kwaliteit

Heb al heel lang al mijn beddengoed en handdoeken van Walra, echt super!

De kwaliteit en de snelheid van ontvangen is perfect een echte aanrader..

Mooie handdoeken, goede kwaliteit

De bestelling en levering verliep snel en probleemloos. Mooie handdoeken van een goede kwaliteit.

Super snelle bezorging en prima kwaliteit

Goed product

Reeds jaren klant van walra. Vandaar mijn bestelling bij jullie. Producten gaan zeer lang mee.

vlotte service

Er werd een foutief product opgestuurd, maar op mijn mail kwam onmiddellijk een reactie en een positieve invulling.

Zeer goede kwaliteit

Mooie zachte handdoeken van een zeer goede kwaliteit ( ook nog duurzaam).

Hele fijne handdoeken

Kleur, vorm en stof blijven erg mooi na wassen en de drogen

Gewoon prima

Was naar verkeerd adres gestuurd, maar prima opgelost

Snelle bezorging

De ene dag besteld en ik had het de volgende dag in huis.

mooi dekbedovertrek

Dit overtrek is heel lekker koel in de zomer. Alles van Walra blijft heel lang mooi

Hele fijne molton topper

De molton is mooi dik en past perfect om onze topp

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en mooie uitstraling

Er was een kussen geleverd dat een afwijkende kleur had en na mijn telefoontje naar de klantenservic

Na mijn telefoontje naar de klantenservice werd er meteen een beter kussen verzonden en om redenen van duurzaamheid hoefde ik het niet bruikbare kussen niet terug te sturen. Dat scheelde weer een hoop gedoe. Heel prettig.

Fijne handdoeken, enorm pakket

Ik kreeg een enorme doos met een paar kleine handdoekjes op de bodem. Zonde! De handdoeken zijn prima, zoals altijd.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven