Gebruik al jaren handdoeken en lakens heel goede stof en heel sterk zo door gaan

Mooie kwaliteit!

Mijn ervaring met Walra is heel goed. De kwaliteit is prima en al is de collectie niet heel groot,de kleuren en dessins zijn altijd trendy. Walra heeftzich al jarenlang bewezen. Ga zo door!!!

Walra bewijst zijn eigen kwaliteit

Het gekochte dekbed overtrek is van een mooi materiaal wat degelijkheid uitstraalt en een goede kwaliteit. De levering verliep volgens de gecommuniceerde tijdsplanning. Betaalmogelijkheden waren ruim.

Klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijke en klantgerichte telefoniste. Gaf goede adviezen. Nam de tijd om alles uit leggen. Goede producten voor prima prijzen.

goede kwaliteit en fijne producten

Ik ervaar de Walra producten als zeer prettig en van goede kwaliteit

Primavera

Zoals altijd een prachtig overtrek van een super kwaliteit. Wat je ziet krijg je ook.

Mooi dekbedovertrek van een goede kwaliteit

Weer een mooi dekbedovertrek besteld en ben zeer tevreden over de kwaliteit, het dessin en de maatvoering.

Prima kwaliteit prima service

Prima kwaliteit en prima service

Verwend door Walra

Ik bestelde een flanellen toedek cover, die bleek veel te groot voor alleen de cover. Verder alles fijn warm.

Prima kwaliteit en prima service

Al een tijd klant bij Walra. Laatst besteld en er zat een fabrieksfout in de stof. Dit werd netjes opgelost en ik kreeg een nieuw dekbed toegestuurd.

Kwaliteit producten is niets op aan te merken. Helaas kochten we net voor een kortingweek (40%) helaas. De service over een product wat te klein uitviel is keurig opgepakt en nu opnieuw uitgeleverd. Ook dat ik het kleiner uitgevallen product mocht inleveren bij de Kringloopwinkel zodat minderbedeelden er nog gebruik van konden maken is helemaal top. Dat hebben we direct gedaan. Echt een aanrader (kwaliteit, service en duurzaam, circulair)

Ik vind het beddengoed heel fijn, alleen jammer dat er geen losse kussenslopen zijn van de dekbedovertrekken

Heerlijk beddengoed

Goede kwaliteit onderlaken, hoeslaken. Mooie kleuren, zacht, na het wassen blijft het optimaal functioneren!! Een goede koop!!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Duidelijke website, makkelijk te bestellen. Levering redelijk snel

Prachtige handdoeken

Precies als de beschrijving. Lekker dik en mooie kleuren.

Ik had een bestelling retour gestuurd en daar geen bevestiging van gekregen. Gebeld en dezelfde dag was het geregeld.

Naar behoren

Dekbedovertrek werd snel bezorgd. Viel tegen toen ik de kleuren zag. Direct in originele verpakking teruggestuurd. Geld is nog niet teruggestort. Ga ervan uit dat het goedkomt?!

Bij retourneringen.

Bij t retourneren van artikel vind ik t te lang duren voordat t bedrag wordt teruggestort

Goede kwaliteit, wn erg mooi

Kwaliteit voelt goed Verzenden duurde erg lang, dit was jammer ivm verjaardag cadeau! Badmat kostte 37.50 euro zag hem 2 weken later bij de a.h. voor 12 euro, dit was even slikken.

Prima ervaring met de Walra!

Het werd op tijd geleverd, ik heb verder geen klachten.

Snelle actie na teleurstelling

Na een week na mijn bestelling nog niet ontvangen te hebben, heb ik contact gezocht met de klantenservice van Walra. Daar is gelijk actie op genomen : mijn bestelling werd opnieuw gestuurd. En na een paar dagen ontvangen. Bedankt!

Voortreffelijk

Iets niet goed gegaan met retour Na een mail direct opgelost. Fijne service

Super kwaliteit en snelle levering.

Helaas niet wat ik verwacht had.

Op zoek naar een goede kwaliteit hoeslaken. Ik slaap er nu ruim een week op, 1 x niet te heet gewassen en nu al pilt het. Dan had ik net zo goed voor een veel goedkoper hoeslaken kunnen gaan. Erg jammer want de kleur past precies bij mijn dekbedovertrek.

Dekbed

Is helaas geen 4 seizoenen..

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven