Goede kwaliteit en levering van het dekbedovertrek.

Goed!

past prima, fijne kwaliteit

geen spijt van

Uitstekende service, de klant is duidelijk koning!

Helaas zat er een gaatje in mijn nieuwe laken en ik heb Walra hiervan op de hoogte gebracht. Ze hebben het méér dan goedgemaakt, geweldige service waarvoor veel dank!

Prima, maar wel heel lange levertijd vanwege drukte rondom Sinterklaas en Black Friday

Dan van alle producten en dacht nu goed te scoren in de sale. Net als zoveel mensen waarschijnlijk. Het duurde lang maar uiteindelijk heb ik alle producten binnen gekregen.

Hele mooie handdoeken

Walra handdoeken blijven lang mooi. Zware kwaliteit. 1 Handdoek arriveerde met een kapotte lus die heb ik zelf maar vastgenaaid. Verder was de levertijd enorm lang. Bijna 2 weken. Daarom 1 ster minder.

Fijne badhanddoeken, nemen goed op en mooie aanbieding

Goed jammer dat het door black friday wat lang duurde

Top producten

We hebben eerder producten hier besteld en die zijn zo erg bevallen dat we wederom daar alles nieuw hebben besteld.

fijne klantenservice

Door DHL levering niet goed verwerkt, gaf aan dat adres verkeerd was. Dit klopte niet. Heb contact gehad met klantenservice en hierop is adequaat gereageert, Eerst een mailtje dat mijn klacht over DHL was ontvangen en dat ze het zouden uitzoeken. De dag erna al een mailtje dat het was uitgezocht en de bestelde artikelen zs.m. geleverd zouden worden. Dit gebeurde na twee dagen. Zeer nette en vlotte afhandeling van klantenservice.

Zeer mooie producten van goede kwaliteit

Ik ben ontzettend blij met mijn grote bestelling handdoeken, washandjes, vaatdoeken, theedoeken, ovenhandschoenen en nog veel meer. De details (labels met merknaam of leuke tekst) en popcorn structuur zijn erg leuk!

Moest er even op wachten, maar de dekbed overtrekken zijn lekker zacht

Ivm grote drukte konden de overtrekken niet direct verstuurd worden, maar het wachten is beloond met 2 prachtige dekbed overtrekken van heerlijk zacht en toch glad flanel, ze slapen heerlijk.

De beste kwaliteit!

Zacht, droogt goed, voelt comfortabel aan en gaat lang mee.

Het duurde lang

Ik had een bestelling gedaan en daar kreeg ik een bevestigingsmail van. Het opsturen duurde natuurlijk wat langer omdat het black friday was, daar had ik rekening mee gehouden. Alleen kreeg ik pas een mail van dat het verstuurd was toen ik het al binnen had. Dat vond ik heel raar...

Prachtige dekbedovertrek

Snel geleverd, mooie stof en maatvoering is ook goed.

Mooi materiaal

Snelle levering, mooi materiaal

Alles in orde

Goede kwaliteit, prima levering.

Zeer prettig.

Mijn bestellling bleef ergens hangen, na telefonisch contact is de bestelling opnieuw uitgevoerd en had ik het de volgende dag in huis. Dus heel behulpzaam. Bedankt Walra

Producten zijn goed

Walra levert prima kwaliteit, maar meer dan 2 weken levertijd is wel wat erg lang. Zelf diverse keren contact opgenomen om te vragen waar mijn bestelling bleef.

Subliem

Prima service en prachtige handdoeken top kwaliteit zeer tevreden

Mooie kwaliteit

Kwaliteit van de producten is geweldig. Services is top.

Telefonisch goed bereikbaar ! En snel mijn fout aangepast gelukkig .

Prima service en mooie producten

Niet echt geweldig

Zoals walra zegt, de volgende dag slaap je al onder je nieuwe lakens kan je wel vergeten. Het heeft weken geduurd voordat er is geleverd. Ook krijg je bij de eerste bestelling 5 euro korting, stuur je dan een van de artikelen retour dan wordt er een gedeelte van de korting ingehouden. Dit vind ik heel vreemd, als ik alleen maar de artikelen die ik gehouden heb had besteld dan was het ook voldoende geweest om die korting te geven, ik zou het kunnen begrijpen als ik maar voor 10euro gehouden zou hebben. Heel teleurstellend en flauw en voor mij een reden om niet meer bij walra te kopen.

Mooi beddengoed

Ik ken Walra al van vroeger en de kwaliteit is geweldig. Het duurde alleen behoorlijk lang voor ik mijn pakket binnen kreeg. Verbeterpunt is de communicatie. Beter pro-actief de klant informeren als er problemen zijn, dat voorkomt ergenis.

Prima kwaliteit zoals verwacht van walra

Lange levertijd, kleur handdoeken wijkt af

Ruim 3 weken moeten wachten op de bestelling. Contact verliep wat moeizaam. Vaak er achterna moeten mailen/bellen. De doos was verder netjes, handdoeken waren wat minder netjes verpakt. Daarnaast wijkt de kleur ontzettend af t.o.v. de foto en niet een klein beetje ook. Onderling zit ook weer kleur verschil. Antwoord van Walra: "tsjaa, dat kan", "Foto is altijd anders dan in het echt". Kortom: matig. Mochten ze wat voor ons kunnen doen wil ik ze zeker nog de kans gunnen, maar anders was dit zeker de laatste keer dat wij hier bestelde.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven