super

goede service ik heb mn bestelling gedaan met black friday. en werd goed op de hoogte gehouden. over mijn bestelling ivm de drukte

Mooie producten en fijne service

Al diverse keren een bestelling geplaatst. Mooie en kwaliteitsprodukten, veel aanbod op de site en hierdoor dus genoeg keus!. Bij vragen zijn ze goed bereikbaar en de afhandeling van de bestelling verloopt vlot. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Was een hele late levering ,maar wel goed op de hoogte gehouden.Product was prima

Top produkt en goede service

Mooie kwaliteit handdoeken. Omdat bepaalde kleuren uitverkocht waren zelfs een kortingscode ontvangen om ze alsnog met korting te bestellen. Super service.

Mooie kwaliteit hoes lakens.

Ik heb iets besteld maar niks ontvangen

Handdoeken besteld, niks ontvangen. Geen retourbetaling ontvangen.

Prima kwaliteit dekbedovertrek en heel mooi!

Ik heb een heel fijn mailcontact met de Walra gehad en er werd snel gereageerd.

Levering duurde veel te lang

Producten zijn in orde. Daarom ook wel een aanbeveling, maar levering duurde "door drukte" 2 weken. Da's wel erg lang.

mooie producten van prima kwaliteit

De handdoeken die ik bestelde, zijn van een prima kwaliteit en werden snel geleverd. Een pluspunt extra is de aandacht voor een ecologische verpakking. Alles recycleerbaar en geen onnodig gebruik van plastic.

Altijd mooie materialen, kwaliteit!

Gebruik walra voor mijn bedrijfje in Frankrijk...prachtige materialen, kleurgebruik en kwaliteit die je terug ziet in de duurzaamheid. Heel tevreden.

Fijne kwaliteit!

Fijne kwaliteit lakens, zacht katoen. Droogt snel na het wassen. Aangenaam om op te slapen

Goed produkt tegen goede prijs

Bij Walraven voor de eerste eer beddengoed besteld en was zeer tevreden met de geleverde kwaliteit. En producten werden ook snel bezorgt. Kortom een aanrader

Goed hoeslaken met juiste maten

Wij hebben lang problemen gehad om hoeslakens te vinden met de juiste maten voor ons bed. Dat is nu gelukt.

zoals het hoort

Prima product, netjes geleverd.

Bestellen ging goed, moest wel even wachten met de levering.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Zeer tevreden met de handdoeken. Eerste kennismaking met de producten van Walra is zeer positief. Reeds aanbevolen aan vrienden en familie.

super kwaliteit

ik heb altijd vertrouwen in de kwaliteit van Walra en het is zeker wat je krijgt is prima !

prachtige spullen

blij met de mooie handdoeken en de vlotte verzending

Leveringsproblemen

Voor de tweede keer komt Walra de afgesproken leveringstijden niet na. Zij communiceert daar wel netjes over, maar daar heb je niets aan. Ik zal niet snel weer wat bestellen, want je hebt geen grip op de aflevering.

Alles was ok. Alleen de verpakking erom heen had een stuk kleiner gekund.

Fijne kwaliteit

Blij met de aankoop

Klantenservice uitstekend!

Snelle reactie en afhandeling. Blij mee!

Heerlijk zachte handdoeken Goede kwaliteit Mooi afgewerkt En hele fijne meedenkende klantenservice

Walra biedt een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De producten zijn prachtig!

Geen walra kwaliteit

Had 2 dekbedovertrekken besteld bij walra,bij het uitpakken van de overtrekset vond ik de kwaliteit teleurstellend.Je kon door de stof heen kijken,dit heb ik bij walra nog nooit meegemaakt.Dit waren namelijk niet de eerste overtrekken die ik bij walra gekocht heb.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven