Prima levering maar zijn erg druk

Ik wilde graag nog iets wijzigen in mijn bestelling, men zou dit oppakken echter niets meer gehoord en kreeg dus niet het gewenste product. Dat was jammer. Verder is de levering prima verlopen.

Kwaliteit hoeslaken valt erg tegen.

Het hoeslaken lubbert heel erg. Terwijl we de goede maat hebben besteld. Echt een teleurstelling. Het dekbed overtrek daar in tegen is prima.

Heel erg vriendelijk

Via de app contact gehad. Snelle reactie en een meelevende oplossing gezocht. Erg tevreden

Goede service-excellent product!

Door de black friday drukte moest ik iets langer wachten op de levering.Maar waardeerde het enorm dat ik steeds op de hoogte gehouden werd .

Altijd blij met de lekkere dekens van Walra !

Heerlijk materiaal en snelle levering !

Slecht

3x bericht we zijn onderweg, 3x bericht fout gemaakt door in andere regio het pakket te hebben gestuurd? Uiteindelijk niks ontvangen

Top kwaliteit!

Prachtige producten! Ik ben al jaren fan! Door Black Friday was de levertijd langer dan normaal maar ik werd daarover goed geïnformeerd!

Niet op voorraad

Bestelling was wat aan de laatste kant

Snel, maar dubbelop

Contact via whatsapp. Ik kreeg meerdere keren dezelfde berichtjes en er werd bijv. om mijn ordernummer gevraagd terwijl ik dat al doorgegeven had. Het leek alsof de berichten niet gelezen werden, maar er alleen zo snel mogelijk geantwoord werd. Gelukkig is het probleem wel snel en correct opgelost en waren de berichtjes vriendelijk.

Fantastische service, top kwaliteit

In één woord super.

Persoonlijke service, vertrouwde kwaliteit

Prachtige handdoeken besteld en keurig verpakt ontvangen. Heerlijk om de vertrouwde kwaliteit te ervaren, het voelt echt als een cadeautje :-) Aan een van de producten zat een klein defect, een productiefout, dit werd meteen opgelost: ik kreeg zonder bijkomende kosten een nieuw product toegestuurd. Hartelijk dank voor deze fijne service!

Jammer dat het zo lang duurde

Prima kwaliteit van producten maar levering was bijna 2 weken later

Levering duurt veel te lang.

Ik heb zo lang op een hele normale bestelling moeten wachten.

mooie producten!

handdoekjes, badmat en keukendoeken gekocht bij Walra, erg mooi en snel verzonden, super blij mee!!

Bestelling niet aangekomen en ineens retour?

Ik had mijn bestelling gedaan op 27 November voor sinterklaas, Lang niks binnen gehad en rond 15 December kreeg ik ineens een mail: Bedankt voor uw retour. Nou ik heb nooit wat gehad en heb mijn geld nog steeds niet terug. Waardeloos.

Nog steeds goede kwaliteit

Door alle feestdagen drukte kwam de bestelling wat later dan verwacht, maar ik kreeg een mooie tegoed bon voor een volgende bestelling. Dus meteen wat keukendoeken besteld. De handdoeken zijn lekker van maat ( 60x110) ,zacht en goed drogend . Perfect!

Fijne kwaliteit

Levering conform afspraak. Fijne kwaliteit handdoeken

Nog niet binnen

Alles is nog niet binnen

Prachtige producten nostalgisch goed!!!

Zoals altijd ook deze keer weer hele mooie hand en theedoeken deze gaan zeker weer 10 jaar mee!

Al 35 fan van Walra

Voor we gingen trouwen heb ik zo een pakket van walra samen gesteld en je kreeg je elke maand een gedeelte Lang mee gedaan en nog steeds fan

Alles op tijd, mooi materiaal, retourzending vlot verlopen. Helaas was de kleur niet goed.

Ik werd keurig op de hoogte gehouden over de status van mijn bestellig. Door de grote drukte was de levering vertraagt. Helemaal goed!

Mooi en kwalitatief goed badtextiel!

Bij onze verhuizing hadden we besloten om de oude handdoeken te gebruiken als poetsdoeken, ze waren enigzins versleten. Kwalitatief niet de beste. Ik ging op zoek naar nieuw badtextiel. Vond het niet eenvoudig. Actie hier, actie daar, maar al met al best nog prijzig en is de kwaliteit goed? Uitgekomen bij Walra. Daarvan weet ik zeker dat het goed is. Meteen alles uitgekozen van dezelfde soort en kleur. Ik had het snel in huis. En wat staat dat mooi! Het was alleen al leuk om ermee bezig te zijn: wassen, opvouwen, mooie grote stapel, in onze nieuwe badkamer en toilet. En kwaliteit is het! Zo dik zijn de vorige handdoeken en washandjes nooit geweest! Morgen gaan we verhuizen. Ik kijk ernaar uit om lekker de nieuwe spullen van Walra te gebruiken!

Geweldig!

Na de bestelling geplaatst te hebben, duurde het een week voordat het dekbed geleverd werd, maar na het wassen is het dekbed direct in gebruik genomen! Heel fijn!

Alles prima verlopen

Helaas door de Sinterklaas drukt(Black Friday) was men er kennelijk niet op ingespeeld om ook snel te leveren

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven