Top kwaliteit en betrouwbaar!

Ondanks mijn gemiste aanbieding (moltons waren uitverkocht), heb ik alsnog 2 moltons voor de aanbiedingsprijs ontvangen. Superblij met de moltons juist omdat het 100% katoen! Geeft extra slaapcomfort!

Mooie kwaliteit

Heerlijk zachte en dikke handdoeken

Over de bezorging zijn we tevreden.

Goede kwalieit. Levering mag sneller

Moltons besteld. Mooie kwaliteit.. helaas meer dan 2 wk moeten wachten op de levering.. dat zou sneller/beter mogen.

Boven verwachting!

Ziet er goed uit. Voelt goed. En werkt ook goed.

Goede, snelle en correcte service

Keurige communicatie

Voldoet aan verwachtingen

Goede kwaliteit

Tevreden.

Product in een woord geweldig, levering duurde helaas erg lang.

Walra is een hele fijne webwinkel

De kwaliteit van de produkten is uitstekend en de bezorging is super snel.

Niet tevreden

Zal niet makkelijk meer iets kopen

Super ervaring! Produkten van zeer goede kwaliteit! Doordat enkele produkten uitverkocht waren alsnog een code voor korting na de aktie. Zeer tevreden!

Mooie van goede kwaliteit producten

Mooie kleur antraciet, goede kwaliteit en snel geleverd. ( de antraciet kleur dikke hammam doek besteld)

Super mooie en duurzame producten !!!

Alle producten van Walra zijn super mooi en van hotel kwaliteit, waardoor je er heel lang plezier van zult hebben.

top kwaliteit

top kwaliteit en snelle levering. aankoop gedaan met goede korting.nu ik walra ken gaan er nog bestellingen gebeuren.

Mooi overtrek en voelt erg goed om onder te slapen.

Mooi overtrekken voelt heerlijk om onder te slapen.

De spullen van walra zijn echt top kwaliteit. Zo wel de handdoeken als het beddengoed. Blijft prachtig hoevaak het ook gewassen word.

Geweldige service

Wauw wat een service, danzij de fijne meedenkende klantenservice slapen wij nu onder een prachtig passend dekbed. Het is gemaakt van hele degelijke kwaliteit stof. Aanrader!

Hoge kwaliteit

Erg hoge kwaliteit producten!

Het bestelde pakket (donsdek) is in eerste instantie niet aangekomen. We zijn hierna goed en behulpzaam geholpen door de klantenservice. Inmiddels slapen we onder een heerlijk dekbed.

De ontvangen dekbedovertrekken zijn geweldig!

Ik had alleen een paar artikelen aangevinkt waaronder hoeslakens, handdoeken die later geleverd worden. Mijn vraag is hoelang is de levertijd?

Heerlijk beddegoed

Het materiaal van het beddegoed voelt heerlijk fris aan

Helder en duidelijk

Ik had met Black Friday wat bestellingen geplaats, de aanbieding was top! Geen addertje onder het gras. Diverse items besteld en geheel naar wens, op 1 na, kleur viel tegen. Alles keurig verpakt en snel geleverd. Na een week besloten om het item terug te sturen. Ruilen kan niet las ik op hun site. Terug sturen en opnieuw bestellen, gelukkig was de aanbieding er nog...ik weet niet of ik ook besteld had zonder de aanbieding. Maar daar was ik met de klantenservice vast uitgekomen. Retourlabel eenvoudig via de website te krijgen. Al met al een goede en fijne ervaring omdat alles helder en duidelijk was.

Bestellen ging makkelijk online. Mijn chat met medewerker was helemaal goed, werd naar tevredenheid vriendelijk te woord gestaan. Producten zijn ook erg mooi en goed, en met zorg ingepakt.

Voor herhaling vatbaar

Beddengoed van Walra besteld. Hele mooie en goede kwaliteit (ook na het wassen) Ik slaap er heerlijk op en onder. Ga zeker nog een set bestellen:))

Snel en goed. Top!

Wat je van een webshop verwacht. Top!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven