Goede kwaliteit

Goede kwaliteit handdoeken

Geweldig mooi beddengoed.

Van huis uit opgegroeid met walra. Nog steeds heel blij mee. Probeer in de sale mijn linnenkast aan te vullen met mooie producten. Heerlijk zacht beddengoed dat er ook nog eens mooi uitziet.

Geen instop strook

Dekbedovertrek heeft 20 cm extra lengte, maar dekbed zakt naar beneden in de hoes.

Fijne badjas

Fijne badjas, van mooie zware kwaliteit. Dat was ook precies wat we zochten. Levertijd wat langer dan gewend bij online bestellingen.

Fantastische kwaliteit! Kleuren komen precies overeen met de webshop. Geweldig!

Mooie duidelijke webshop. Gemakkelijk te bestellen! De kleuren op de site zijn het zelfde als in het echt. Top!

Prima kwaliteit

Mijn man en ik kennen Walra al vanaf onze verlovingstijd (erg lang geleden). Wij hadden toen onze hele “uitzet” van Walra! We hebben zelfs nog één tafellaken uit die tijd in gebruik! Goede kwaliteit dus en daarom nu wat extra handdoeken besteld! Hopelijk gaan die ook weer lang mee!

Ben zeer tevreden over Walra

Ik ben al in 1980 begonnen met mijn Walra uitzet. Het is kwalitatief erg goed en ik soms bestel ik soms nog iets.

Super fijn

Beddengoed is zo ontzettend fijn Klantenservice van walra is ook super netjes en ze denken fijn mee Bestelling was super snel (klein verbeterpuntje: ik kreeg 3 dagen na levering de track and trace code, dus de bezorgingkwam als verrassing)

Snelle levering en goede kwaliteit

Erg tevreden met de producten en de communicatie.

Goede service, ook bij retourneren.

Bestelde artikelen bleken toch niet de juiste maat, retourneren ging zonder problemen en betaalde bedrag was redelijk snel terug gestort.

Kwalitatief goed dekbed

Warm maar niet zweterig

Prima kwaliteit en pasvorm

Snelle levering en van prima kwaliteit.

Mooie spullen

Mooie spullen en hele goede klantenservice

Goede kwaliteit, leuke dessins

Walra betekent voor mij goede kwaliteit en leuke dessins! Levering via site gaat vlot!

Walra, prima!

Vanaf mijn 18e tot mijn 23e heb ik gespaard voor mn uitzet bij Walra...tot op heden heb ik nog steeds theedoeken hiervan...op kleine gaatjes na voldoet ie nog prima, inmiddels al 40 jaar oud. Dus zolang ben ik bekend met Walra... zo nu en dan koop ik weer fijne handdoeken en of theedoeken bij Walra... vanwege het drogen in de droger slijt het iets sneller, maar dat is mijn keuze. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds gek op Walra! Rita T. Groningen

Er was nog iets niet afgewerkt . Maar door een e-mail toesturen hebben ze het prima opgelost. Jullie hebben leuk en prima personeel Ik ben door Annelott Gruintjes en Manon Neggers prima geholpen Team Walra fijne feestdagen Bedankt voor jullie zorg Anke van Kampen

Geweldig zacht materiaal

Heerlijk slapen op een hoeslaken van Walra

Worth the wait

Got the recommendation from a colleague familiar with the brand. Only ordered a few pieces around black friday to see if the quality was as good as described, and it was! I will definitely be coming back.

Dik tevreden

Alles is super naar verwachting gelopen èn het gekochte artikel voldoet aan alle verwachtingen. Mvg

Verpakking kapot

Product is goed maar bij het verpakken / verzenden is wat mis gegaan. Plastic verpakking om dekbedovertrek was kapot waardoor dekbedovertrek deels niet schoon was. Omdat ik dekbedovertrek op dat moment meteen nodig had, niet meer geretourneerd.

Prima.

Ze houden je in ieder geval goed op de hoogte van de bestelling, rond black friday is het natuurlijk druk. kwaliteit is super.

Mooie dekbedhoezen

Onlangs dekbedhoezen aangeschaft bij Walra. Zeer tevreden, mooie dessins en prima materiaal. Wel iets langer op de levering moeten wachten vanwege Black Friday maar de prijs maakte dat weer goed. Ik zal zeker nog een keer hier iets aanschaffen.

Mooie kwaliteit washandjes

Mooie washandjes, fijn formaat, snelle verzending

Comfort

De washandjes zijn comforttabel met deze grote

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven