Duurde lang, maar wel tevreden

Het duurde erg lang voordat ik de bestelling kreeg, maar is uiteindelijk toch goed gekomen

Vond het niet goed

Ze beloven volgende dag binnen en het duurt een week

Vond het niet goed

Ze beloven volgende dag binnen en het duurt een week

Gewoon goed!

De bestelling en de levering liepen vlot.

De kwaliteit van Walra is uitstekend. Vandaar mijn bestelling.

De bestelling en de levering liepen vlot.

De kwaliteit van Walra is uitstekend. Vandaar mijn bestelling.

Uitstekend!

Ben enorm tevreden met de dekbedovertrekken. Super netjes was het verpakt & afgeleverd!

Uitstekend!

Gewoon goed!

Net als 45 jaar geleden. Nog steeds erg tevreden.

Walra handdoeken zijn super.

De handdoeken zijn super zacht, drogen doed af. Mooie kwaliteit. Met Walra haal je iets goeds in huis. Zijn zeer tevreden.

Walra, prima

Vanaf mijn 18e tot mijn 23e heb ik gespaard voor mn uitzet bij Walra...tot op heden heb ik nog steeds theedoeken hiervan...op kleine gaatjes na voldoet ie nog prima, inmiddels al 40 jaar oud. Dus zolang ben ik bekend met Walra... zo nu en dan koop ik weer fijne handdoeken en of theedoeken bij Walra... vanwege het drogen in de droger slijt het iets sneller, maar dat is mijn keuze. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds gek op Walra!

Walra, heel fijn.

Fijne site, snelle levering en een topkwaliteit dekbedovertrek. We slapen er heerlijk onder en geeft onze slaapkamer een warme uitstraling.

Bestelproces is duidelijk en makkelijk

Het bestellen van de Walra producten ging heel makkelijk. De kwaliteit van de producten is top en worden gebruikt in mijn B&B.

Ik weet het nog niet.

Ik heb een verkeerd huisnummer opgegeven. Ben daar heen gegaan en het was een onbewoond huis waarin gewerkt werd. Ben ook nog naar het depot van DHL geweest. Niet aanwezig. Heeft u het pakje misschien retour gekregen?

Prima badjas.

Snel geleverd en een mooie kwaliteit badstof. De ontvanger was er super blij mee.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven