Prima producten.

Prima producten en goede service.

Mooie set baddoeken

Gebruik al 40 jaar Walra bed- en badgoed. Nog steeds tevreden hoor al is de kwaliteit door de jaren heen wel minder geworden. Mijn baddoeken gekocht in 2016 zijn helaas nu al aan vervanging toe en dit terwijl ze in een 1 persoons huishouden worden gebruikt. Nu dus een nieuwe set besteld waarbij na het wassen 1 baddoek al rafelt. Ik heb dit per mail gemeld, helaas geen reactie ontvangen. Ik vertrouw op een passende oplossing.

Mooie set baddoeken

Helemaal prima, niks op aan te merken!!!

Heerlijk flanellen dekbedovertrek. Goede kwaliteit. Mijn dochter is er erg blij mee.

Alles is echt goed geregeld!! Top!!

Walra heeft de de organisatie goed in orde! Uitstekende website! Eenvoudig en zeer duidelijk! Als je een vraag hebt wordt die perfect en in alle vriendelijkheid beantwoord! En wat men zegt doet men ook!! Helemaal tevreden!!Een aanrader!!

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Snelle levering. Goede kwaliteit.

helemaal bij met Walra

dit keer beddengoed en handdoeken besteld. geweldige kwaliteit, mooie kleuren, blijft supermooi, Walra is nog steeds hetzelfde als vroeger. Mooie spullen, goede kwaliteit, redelijke prijs.

Precies waar ik naar op zoek was. Mooi van kleur (groen). Ze dragen goed af. Ik hoop dat ze lang meegaan.

Bestelling en bezorging volgens afspraak

Tot nu toe prima. Artikel nog niet gewassen, dus dat is nog afwachten, maar het lijkt me prima kwaliteit

Top kwaliteit voor een redelijke prijs.

32 jaar geleden onze eerste walra producten gekocht, via een spaarsysteem toen. Deze gingen ERG lang mee, daarom deze producten blijven gebruiken. Fijne stof.

Top kwaliteit voor een redelijke prijs.

Ik heb een hoeslaken Jersey heerlijk heb er gelijk nog een besteld.

Ik heb een hoeslaken Jersey heerlijk heb er gelijk nog een besteld.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Zeer tevreden, ik krijg wat ik verwacht

Zeer positief, keurige levering. Het product is wat ik had gedacht

Top service en top kwaliteit

Top service en top kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

De kwaliteit van het dekbedovertrek is erg goed

Net als vroeger, geweldige badlakens

Als meisje had ik al een uitzet van walra, dat was gebruikelijk in ons grote boeren gezin, jaren plezier van gehad, maar nu toch maar eens weer nieuwe badlakens gekocht, goede kwaliteit, en weer eens een andere kleur

Snelle levering uitstekende kwaliteit

Snelle levering uitstekende kwaliteit