Zeer tevreden.

Prachtige kwaliteit

Alles vlot verlopen

Zeer vlotte afwerking

Topkwaliteit

Goede kwaliteit handdoeken in mooie kleuren en een mooie aanbieding. Uitstekende communicatie over de levering en goed verpakt. Altijd goede ervaring gehad met Walra!

Super goed.

Snelle levering en een prachtig product het dekbed Amsterdam.

Erg tevreden

Snelle en perfecte levering

Fijne handdoeken

Weer eens handdoeken besteld. Dit maal gerecycled. Even goed een prima product. Fijn dat jullie hierin het voortouw nemen!

Prima kwaliteit goede service

Fijne handdoeken

Prima kwaliteit goede service

Kwaliteit zowel voor producten als service

Geweldig geholpen door Annelotte na slechte ervaring met bezorging DHL. Klantvriendelijk is hoog bij Walra net als de kwaliteit.

Kwaliteit zowel voor producten als service

Snelle service, goed verpakt, dik tevreden. En de kwaliteit is natuurlijk niet te evenaren

Bestelling nog niet ontvangen

Ik heb op 25 november een bestelling geplaatst en nog steeds niet ontvangen! Ik krijg steeds opnieuw de vraag of ik Wales wil beoordelen en als ik dat dan invul, krijg ik een melding dat ze problemen en ongemak ondervinden, waardoor ik deze review niet kan versturen. Erg vreemd!

Bestelling nog niet ontvangen

Mijn keuze voor walra is bewust omdat er met gerecycled katoen word gewerkt en we mogen wat wereld nalaten aan onze kleinkinderen en hun kinderen

Bestelling nog niet ontvangen

Ik heb op 25 november een bestelling geplaatst en nog steeds niet ontvangen!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven