Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit van de producten en het bestellen ging heel soepel en snel.

Snel en keurig verpakt

Snel en keurig verpakt

Walra is altijd goed!

Beddengoed en handdoeken besteld. De kwaliteit is echt geweldig, in al die jaren is er niets veranderd. Mooie kleuren, mooi vorm gegeven en blijft gewoon jaren mooi!

De kwaliteit van het beddengoed is goed!

Er wordt niet gereageerd op mijn mails. Daar baal ik van! Als er iets niet op voorraad is, kan dat. Als het er wel weer is, krijg ik bericht. Heel fijn! Maar de kortingscode die belooft is, zit er niet bij. Ik heb daar al 2x over gemaild. En geen reactie. Jammer!

Voelt lekker aan.

De creme kleur is mooi. De sprei voelt lekker aan. Hoe deze zich op de lange duur houd in de was weet ik niet maar eerste indruk is erg goed.

Mooie producten en goede levering

Wederom zeer tevreden over de producten van Walra. Snelle levering en goede service.

Mooie producten en goede levering

Altijd heerlijke zachte handdoeken.

Hele fijne grote zachte handdoeken.

Mooi product

Mooi product maar niet wat ik voor ogen had qua kleur. Super snelle en goede retourservice en aankoopbedrag is snel terug gestort.

Prima6

Goede kwaliteit

Goed verpakt en top tijd van bezorgen!

Goede kwaliteit

Goed verpakt en top tijd van bezorgen!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven