Mooie producten en goede levering

Wederom zeer tevreden over de producten van Walra. Snelle levering en goede service.

Top producten en goede service

Wederom zeer tevreden over de producten van Walra. Goede service en snelle levering.

Top producten en goede service

Wederom zeer tevreden over de producten van Walra. Goede service ne snelle levering.

Goede severs

Niet zo fijn

Mijn bestelling was niet compleet, het product wat ik niet heb gehad wordt wel nageleverd, maar is niet op voorraad…..

lange wachttijd

lange wachttijd

Overzichte webshop, goede service

Het rondkijken en bestellen op de webshop gaat super fijn. De reden waarom de laatste ster ontbreekt is doordat het product dat ik 1x had besteld en graag meer van wil al sinds die tijd is uitverkocht. Had graag sneller kunnen bijbestellen.

Overzichte webshop, goede service

Niet tevreden

Bestelling van lakens keurig bezorgd. Maat bleek niet goed. Snelle retour zending. Op 6 december bij u teruggekomen. Nog steeds geen geld teruggestort.

Niet tevreden

Prachtige producten.

Voor mijn b&b gebruik ik al jarenlang Walra producten, dekbedhoezen en badhanddoeken, mooi materiaal wat jarenlang meegaat en heel mooi blijft.

Geweldige kwaliteit en service

Omdat de Walra handdoeken die ik heb een beetje op begonnen te raken wilde ik nieuwe bestellen. Ik wist niet precies welk type we hadden dus heb ik een foto van het label gedeeld via de chat. Daar hoorde ik direct welke lijn ik had en…..dat de maandag erna een actie zou starten waardoor ik een super korting zou ontvangen. Dat vind ik zo klantvriendelijk! Natuurlijk direct op maandag een bestelling geplaatst en nu geniet we weer van heerlijke, zachte handdoeken. Die ook direct drogen…..niet dat je ze eerst tig keer moet wassen voordat ze vocht opnemen. Ik ben fan!

Supersnelle levering van topkwaliteit beddengoed

Een aanbieding! Snel naar de site. Gemakkelijk bestellen. Supersnelle levering en achteraf betalen. Dit is WALRA!

Super product!

Snelle verzending, goeie prijs. Super sterk en dik product.

Super kwaliteit

Ik heb 2 setjes handdoeken besteld. Ze werden snel geleverd en de kwaliteit is super

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven