TOP Badjas. De ontvanger was er zeer blij mee

Mooie badjas van goede kwaliteit

Was en blijft fantastische kwaliteit

Heb 33 jaar geleden alles wat handdoeken en beddengoed betreft, aangeschaft bij Walra voor in mijn huis. Altijd zeer tevreden over geweest! Werk nu sinds een paar jaar in de gehandicaptenzorg en mocht voor onze 8 bewoners hammamhanddoeken aanschaffen. Mijn collega's en ik zijn ontzettend tevreden over de kwaliteit en mooie kleuren van de handdoeken. Voor mij is het als vanouds!

Was en blijft fantastische kwaliteit

Pas 35 jaar geweldig materiaal !

Vlg mij 35 jaar geleden begonnen met Walra en 95% van de aankopen gebruik ik nog steeds, vandaar mijn nw bestelling. Wat ik prettig zou vinden is dat het mogelijk zou zijn om bij de opmerkingen op de site een neerzet plek aan te kunnen geven, dat kan soms bij de bezorgdienst echter dat kost meer tijd en je moet weten waar en hoe dat bij de betreffende bezorgdienst kan.

helemaal top

snelle levering, goede materialen

helemaal top

snelle levering, goede materialen

Goed kwaliteit

snelle levering, super prijs (black friday) en top kwaliteit

Kwaliteit van materiaal en afmeting zijn niet meer zoals enkele jaren terug

Gekochte washandjes, badhanddoeken en keukenset nemen na 3x wassen nog steeds nauwelijks vocht op, zeer teleurstellend dat er geen keuze voor keukenhanddoeken mogelijk zijn uitsluitend in een set waar de keukenhaddoek bizonder klein van formaat is waar wij niets aan hebben en dit als werkdoek gebruiken. Zonde van het besteedde geld!

Geweldige kwaliteit

Ik ken het al jaren....meer dan35 jaar. Nooit geen probleem mee gehad. Klasse

Geweldige kwaliteit

Ik ken het al jaren....meer dan35 jaar. Nooit geen probleem mee gehad. Klasse

Heb een bedenking, de grijze handdoeken bij het afdrogen van je lichaam ligt je badkamer vol grijze pluis en heb ik niet bij de munt kleur

Zie hieronder

Dekbed prima Bezorging slecht Niet thuis bezorgd Ik moest het ophalen bij blokker

Geweldig ouderwetse kwaliteit

In het verleden ook veel Walra producten gehad en de kwaliteit is erg goed.

Goede kwaliteit heerlijk geslapen

Helemaal goed

Zoals altijd super kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Heb eindelijk hoeslakens gevonden die passen, ook na het wassen en drogen. 30 jaar geleden handdoeken en dekbedovertrekken gekocht, was toen ook al super kwaliteit, en nu dus nog steeds. Voor mijn moeder een dekbed gekocht. Ook zij is erg tevreden.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven