Erg tevreden

Handdoeken zijn altijd perfect, daarom nog een aantal extra besteld. Bestelling snel ontvangen.

Pas 35 jaar geweldig materiaal !

Vlg mij 35 jaar geleden begonnen met Walra en 95% van de aankopen gebruik ik nog steeds, vandaar mijn nw bestelling. Wat ik prettig zou vinden is dat het mogelijk zou zijn om bij de opmerkingen op de site een neerzet plek aan te kunnen geven, dat kan soms bij de bezorgdienst echter dat kost meer tijd en je moet weten waar en hoe dat bij de betreffende bezorgdienst kan.

Pas 35 jaar geweldig materiaal !

Geweldige kwaliteit en service

Ik gebruik al jaren handdoeken en hoeslakens van Walra. Blijven lang mooi en zacht. Ik had weer een hoeslaken besteld, maar dit keer zaten er wat foutjes in. Nadat ik dit mailde, kreeg ik een andere opgestuurd, zonder extra kosten en zonder de eerste terug te hoeven sturen. Top service

Tegenvaller,

Het dekbedovertrek is super erg gekreukt na het wassen...aangezien ik zuurstof nodig heb is me dit veel 't veel werk om het te strijken...en het is zelfs lastig te strijken...in verhouding met vroeger was de kwaliteit veeel beter dan nu... Ik zal geen overtrek meer bestellen...vind het jammer van deze miskoop...terwijl ik vroeger alles had van walra en nu na 40 jaar nog spullen heb

Mooie, zachte handdoeken.

De handdoeken besteld en werden keurig en netjes verpakt geleverd. Mooie zachte handdoeken. Je moet ze wel een paar x wassen voordat je je er goed mee kunt afdrogen. Tenminste als je ze ook in de droger doet. Ik weet niet hoe het is als je ze aan de lijn droogt. Kwaliteit is verder mooi.

Mooie, zachte handdoeken.

Snelle levering en prima kwaliteit

De kwaliteit van de dekbedhoes is van een uitstekende kwaliteit en de levering was snel en goed

Heerlijke zachte handdoeken.

Enorm fijne zachte handdoeken voor in de badkamer. Mooie kleur. Mooi formaat. Snel geleverd. Kortom blij.

Fijne en goede handdoeken

Goede afhandeling en snelle bezorging ga zo door toppie

Een hele slechte badmat, de omschrijving geeft iets heel anders aan !

Ik heb een badmat antraciet ontvangen, er staat dat het een mooie en zware kwaliteit is en antislip aan de onderzijde. Maar het is zo soepel als een handdoek en niet iets om op de vloer te leggen. Je breekt je nek erover. Erg slecht !

Een hele slechte badmat, de omschrijving geeft iets heel anders aan !

Erg goed materiaal

Mooi hoge hoek voor matras, gaat er erg goed omheen en zit erg goed!

Erg goed materiaal

Mooi hoge hoek voor matras, gaat er erg goed omheen en zit erg goed!

Had een klein gaatje in de nieuwe hoes. Kreeg direct een nieuwe opgestuurd. Echt topservice

Gewoon goed

Ik had een badjas besteld, deze was op tijd en netjes geleverd. Daarnaast ook zeer tevreden met de badjas opzich. Dus al met al een goede ervaring

Prima kwaliteit en in de sale prettig geprijsd

Prima kwaliteit en in de sale prettig geprijsd. Ik kom hier beslist weer een keer terug.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven