Terug op het oude nest!

Ik heb, denk ik 25 jaar terug al handdoeken van Walra gekocht en dagelijks gebruikt! Nu kwam ik Walra weer tegen op facebook en heb nieuwe handdoeken en een nieuw dekbedovertrek gekocht. Het voelt als thuiskomen!! Heerlijke producten!!

Retegoed

Ik heb nog badlakens van 40 jaar geleden. Zijn nog prima. Worden niet dagelijks gebruikt. Ik vind Walta top.

Kwalitatief goede producten en uitstekende service!

Zeer tevreden met de handdoeken, zacht en van goede kwaliteit! Snelle levering en goed verpakt.

Mooie kwaliteit en voelt fijn

Heb alleen maar positieve ervaringen met Walra! Het is hele goede kwaliteit en het ziet er ook mooi uit !

Makkelijk te bestellen. Mooi product

Een overzichtelijke site , dus bestellen ging prima. Ook de communicatie en de levering verliepen vlot . Heel tevreden .

Geweldig.

Altijd perfecte kwaliteit.

Geweldig.

Altijd perfecte kwaliteit.

Mooie kwaliteit

Bestelling was snel binnen en mooie kwaliteit keukenhanddoeken en theedoeken

Heerlijk materiaal

Van huis uit al in gebruik, geen andere komt in de plaats ervoor Pakt goed vocht op en blijft na jaren nog mooi Een aanrader voor iedereen Vriendelijke groet van een trouwe klant

Mooie kwaliteit

Bestelling was snel binnen en hele mooie kwaliteit keukenhanddoeken en theedoeken

Top kwaliteit en uitstraling

Hele fijne producten.