Top kwaliteit en uitstraling

Hele fijne producten.

Top kwaliteit en uitstraling

Hele fijne producten.

Snelle levering en prima kwaliteit. De lange instopstrook was een pré voor mij dus dik tevreden!

Hele goede kwaliteit bad- en handdoeken, gaan zeer lang mee. Snelle levering en ook achteraf betalen mogelijk. Super

Het is moeilijk om een oordelend te geven, zelf kom ik uit een walra familie, kregen van onze ouders een hele uitzet iedere maand een pakket. Dus gebruik al 51 jaar walra. Ben zelfs adviseuse geweest. Had ook al een flinke voorraad genomen toen van Dijk ermee stopte. Maar gelukkig kunnen wij er weer van bestellen. Vriendelijke groet, Ingrid van Egmond

Prachtige dekbed hoes en ook een prima hoeslaken , past perfect

Prima product , staat prachtig in onze slaapkamer

Prachtige dekbed hoes en ook een prima hoeslaken , past perfect

Prima product , staat prachtig in onze slaapkamer

Snelle en goede levering

Prachtige kwaliteit dekbedovertrekken en lakens.

Perfect !

Hele goede kwaliteit bad- en handdoeken ! Bestellen verloopt prima en snel, ook de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Perfect !

Zeer goed!!

Goede afhandeling en snelle levering. Top geregeld.

Mooie handdoeken, zacht

Handdoeken keurig ontvangen, zien er mooi uit en een mooie kwaliteit. Handoeken zijn zacht, Je moet ze wel een paar x hebben gewassen voordat ze goed afdrogen.

Mooie handdoeken, zacht

Topkwaliteit!

De artikelen hebben mooie kleuren en voelen prettig aan.

Topkwaliteit!

De artikelen hebben mooie kleuren en voelen prettig aan.

Verbluffend!!

Super fijne handdoeken Heerlijk zacht en drogen zeer goed af Ik beveel ze iedereen aan

Verbluffend!!

Jullie producten zijn erg goed. Heb jaren andere dekbedovertrekken gehad,dat was niet fijn. Nu weer 2 van Walra in huis. Heerlijk

Makkelijk bestellen en mooie kwaliteit

Heel blij met de mooie nieuwe badlakens!!

Makkelijk bestellen en mooie kwaliteit

Heel blij met de mooie nieuwe badlakens!!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven