super

Ben zeer tevreden, goede kwaliteit en snelle service, beveel het iedereen aan.Zou zo snel geen verbeter punt weten.

Walra altijd goede kwaliteit en service.

Mooie kleuren, lekker zachte maar toch sterke handdoeken. Snel geleverd. Alles naar gehele tevredenheid.

Tegenvallend

Na het wassen, bij het dekken van ons bed constateerde ik dat de hoeslakens verschillend van maat waren. Het ene laken was net iets groter dan het andere.

Tegenvallend

Het was teleurstellend dat de keukenhanddoek in de keukenset zo klein was,

De bestelling van mijn badhanddoeken en washandjes waren goed, alleen na 3x op 60 graden gewassen, nemen ze nog steeds slecht water op. Enkele jaren terug kon je nog aparte grootformaat keukenhanddoeken bestellen maar zelfs dat is bij Walra (ook het merk De Witte LIetear niet) ook niet meer te bestellen.

Uitstekende kwaliteit en goede service

Wat ik besteld heb was met 1 dag in huis. Een geweldige snelle service. De kwaliteit van Walra is als vanouds en uitmuntend. Ik had jaren niet meer aan het merk gedacht, maar een vriendin maakte mij er weer op attent. Ik heb haar advies weer ter harte genomen.

Goed product

Handdoek was iets kleiner dan verwacht, maar dat was geen probleem voor het doel waarvoor ik ze gekocht heb.

Prima kwaliteit

Mijn ervaring met Walra is altijd heel goed. Mijn laatste aankoop, een dekbedovertrek is wederom van een mooie kwaliteit. Een klein minpuntje is dat deze, ondanks liggend drogen, gestreken moet worden.

Mooie kwaliteit

Heerlijk zacht

Snelle levering van deze prachtige handdoeken. Ze zijn zacht en groot. Wel veel stof in het filter van de droger, hopelijk neemt dat af na een paar keer wassen

Snelle levering, mooie kwaliteit

Kleur zoals op de website, mooi! Snel en netjes geleverd.

Prachtige duurzame handdoeken in veel te grote doos geleverd

Handdoeken zijn prima. Maar waar ik Mij over verbaasde waren de dozen waarin het verpakt was. 3 dozen voor 10 handdoeken en 10 washandjes en dan nog een omdoos. Als je dan handdoeken besteld die gerecycled zijn en geproduceerd met minder water verbruik, dan verwacht je ook met versturen enige duurzaamheid.

Super spul van Walraven , in één woord geweldig

Parklaan 81