Ik weet eigenlijk niet of de dekbedovertrek honderd procent katoen is het voelt als kunststof.

Het dekbedovertrek ventileert wat minder dan verwacht.

Iedere dag blij met bed textiel en handdoeken

Uitstekend spul

Handdoeken drogen prima En stevig spul

Prima.

Heerlijke dekbedden,goede communicatie en snel in huis.

Kwaliteit is net als 45jr geleden!

45jr geleden een uitzet besteld, (dat was toen in) Heb nu nog steeds beddekovertrekken en hoeslakens in gebruik :)

Mooie producten, geweldige kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit.

Vaker een dekbedovertrek gekocht voor lits-jumeaux die eigenlijk te krap is. Maar deze past perfect! Ook een goede kwaliteit en het past goed bij het interieur. Helemaal blij!

Topkwaliteit

Fijne materialen en goede pasvorm.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit.

gewoon goed

De bestelling en afhandeling daarvan verliep probleemloos.

Goede kwaliteit voor aantrekkelijke prijs

Geweldige kwaliteit handdoeken voor een aantrekkelijke prijs. Fijne website waardoor het bestellen prettig en snel verloopt. Ook de levering is snel. Goede track@trace Bereikbaarheid is uitstekend:en via whatsapp werd snel en adequaat op mijn vraag gereageerd. Ik blijf klant!

Makkelijk zoeken op de site.

Producten makkelijk te vinden. Goede omschrijving en zo besteld en betaald.

Vroeger een hele uitzet gespaard van Walra. Het is een fijne kwaliteit. Dus ga ik er weer voor!

Helemaal goed

Mooi product ken walra al 48 jaar toen al mijn textiel gekocht waarvan ik nu nog badhanddoeken gebruik .goede producten en kwaliteit .

Snel verzonden, prachtige handdoeken van super kwaliteit! Ik ben fan!

Zeer mooie kwaliteit

De moltons zijn heerlijk fluffy Wegens aanschaf van een groter bed had ik nieuwe hoeslakens en moltons nodig. Ik heb me onljne goed georiënteerd op prijzen en materialen/samenstelling. Bij Walra vond ik topkwaliteit en ook nog eens voor de beste prijs, echt! De Walra moltons waren de enige die ik kon vinden van 100% katoen en wasbaar op 60 graden. Bij andere merken zat er of polyester in, of kon ik ze minder heet wassen. Ik heb er meteen ook nieuwe percal en molton kussenslopen bij besteld, ik weet zeker dat ik er jarenlang plezier van zal hebben!

Voldoende

Het bestellen gaat vlot en dekbedovertek wordt snel thuisbezorgd. De keamiteit van het dekbed (cotton zand) is niet geweldig. Hij kreukt enorm. Ik heb hiervoor een linnen overtrek gehad dus ik weet waarover ik praat. Het linnen overtrek heb ik nooit gestreken maar dit overtrek kan ik echt niet ongestreken op bed leggen. Miskoop!!! Jammer

Geweldig !

Ik heb al 45 jaar producten van Walra. Ik kreeg een hele linnenuitzet van mijn ouders, toen ik 20 was. Tussendoor nog eens handdoeken besteld, en keukendoeken. Het blijft zo sterk en mooi. IK heb pas weer 2 hoeslakens besteld, ze passen prima en goede kwaliteit. Ook vorig jaar handdoeken besteld voor mijn dochter. Ik raad het dan ook iedereen aan,om linnengoed van Walra te gebruiken.

Super zachte spullen,top kwaliteit,blijft ook fantastisch mooi allemaal.

Prima kwaliteit

Ruim dekbedovertrek. Mooie kwaliteit

Uitstekende levering

Mooie dekbedhoezen en snel geleverd

Snelle levering en de kwaliteit nog net zo als vroeger, toen ik met mn uitzet begon, zo’n 43 jaar geleden ;)

Snel en goede prijs/kwaliteit

Kwaliteit viel erg tegen

De hoeslakens die ik besteld had waren erg dun ,ik had een betere kwaliteit verwacht ,de naam Walra stond bij mij altijd goed aangeschreven maar dit viel erg tegen .

Perfect in orde

Goede duidelijke website, producten zijn gemakkelijk vindbaar, snelle levering. Ik ga zeker weer bestellen.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven