Zeer klantvriendelijk bedrijf

De recente AH actie te sparen voor Walraven badgoed overtuigde mij van hun uitstekende kwaliteit producten en deed mij daarom besluiten onderlakens te bestellen. Na telefonisch vriendelijk en uitstekend advies gekregen te hebben wederom zeer snelle keurige bezorging van prima kwaliteitsproduct.

Kwaliteit

Snel geleverd en zoals altijd top kwaliteit Ik ben heel tevreden met walra

Goede kwaliteit

45 jaar geleden toen zijn we getrouwd Onze linnen uitzet was toen helemaal van de Walra Heeft jaren goed gewerkt Nu sinds een paar maanden Walra weer ontdekt Heb beddengoed besteld De kwaliteit is nog steeds super goed Ik ben er blij mee

Mooi dekbed, bezorging drama

Fijn dekbed gekocht. Mooi en goed kwaliteit. Helaas was de bezorging (DHL) drama. Pakket niet aangekomen bij afhaalpunt. Heeft een week geduurd.

Bij een vraag kreeg ik vlot een antwoord. Zeer vriendelijke mailwisseling.

Mooie kwaliteit, goede servicebij het bestelproces

Duidelijke website om te bestellen. Veel keuze Makkelijk om te kiezen en om te bestellen Duidelijke webshop.Veel keuze en dekbedovertrek is van erg goede kwaliteit. Echt een aanrader om hier te bestellen

Dik in orde

Spullen waren snel in huis, berichtgeving over verzending accuraat. Beddengoed dik in orde, fijne kwaliteit

Goede service en heel prettige overtrekken.

Mijn bestelling was snel binnen. Het overtrek is lekker lang en van goede kwaliteit.

Al jarenlang opperste kwaliteit

Goede kwaliteit

Mooie kwaliteit, snel bezorgd.

Goede kwaliteit prijs verhouding.

Goede vlotte levering.

Mijn bestelling was een doorgestuurde link op een verlanglijstje.

Snelle levering, goede kwaliteit!

Ons 2e dekbed al weer van Waltra, levering was snel, product fijne stof. Enige min puntje is dat de kleur mij wat is tegengevallen. Dat blijft ook altijd lastig om vanaf een foto te beoordelen. Eerste dekbed was qua kleur een schot in de roos. Deze keer net even iets anders dan gedacht. Maar verder wel hele fijne stof (en dat is toch het belangrijkst:-)).

Correct product met snelle levering

Mooi en Quality product

Voor mij altijd goed

Makkelijk bestellen, mooie kwaliteit artikelen, goede prijs kwaliteit verhouding. Goede service en op tijd bezorgd

Jammer dat je verzendkosten moet betalen!!!

Bij Bol. Com hoef je géén verzendkosten te betalen!!!

Goede service en snelle levering. Producten van top kwaliteit! Blij dat ik deze site heb leren kennen.

Geweldige kwaliteit

Nvt

Top!!!!

Perfecte kwaliteit en levering.

Fantastische kwaltwit

Ik heb 2 jersy hkeslakena besteld en de kwaliteit is ver boven mijn verwachtingen. Ik ga zeer zeker weer bij Walra bestellen

helemaal goed

Uitstekende kwaliteit!

Snel geleverd en zoals gewoonlijk weer goede kwaliteit!

Snelle levering. Dekbedovertrek van super kwaliteit. Héérlijk zacht en toch een stoere uitstraling.

Correcte levering.

Retour dekbedovertrek, paste helaas niet helemaal goed in onze slaapkamer. Retour ook prima geregeld incl. terugbetaling.

Gewoon zoals het hoort

Parklaan 81