Goede service en snelle levering

Prettig, goede kwaliteit.

Heb vroeger de hele uitzet van Walra gehad. Zeer tevreden!!

Bestellen is eenvoudig. Bestelling en pakket zijn goed te volgen. Het pakket kwam snel binnen en alles was naar wens.

Ontzettend goed

Dekbed overtrek besteld. Daar bleek een productiefoutje in te zitten. Gemaild en ik kreeg gelijk een nieuwe aangeboden die een paar dagen later binnen kwam. Super service!

Super kwaliteit!

Walra produkten zijn van super kwaliteit en aangenaam materiaal. Rond 1980 heb ik mijn "uitzet" aangeschaft van Walra: beddegoed en keukentextiel. Destijds nog aan huis. Walra produkten hebben een lange levensduur. Ben wel eens overgegaan op een ander merk maar kom toch weer terug op Walra ivm de kwaliteit.

Constante kwaliteit

ik kijk altijd uit naar de levering. Prachtige artikelen.

Snelle service en heerlijk beddengoed.

Heerlijk zacht beddengoed.

Mooie kwaliteit.

Jarenlang plezier van het textiel en beddengoed van Walra.

Komt afspraak niet na

Ik ben boos omdat jullie op de website aangeven dat je een kortingcode ontvangt als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Nou dat heb ik gedaan en nog steeds niets ontvangen. Ik heb het op verschillende dagen gedaan en op geen enkele aanmelding heb ik een kortingcode ontvangen. Als er iets wordt beloofd hoort dat te worden nagekomen. Slechte zaak! Ik heb mijn gedane bestelling wel in goede orde ontvangen.

Snel geleverd en prima verpakt!

Direct gereageerd

Verkeerd mail gestuurd, ze reageerden direct en netjes

Heel tevreden,,tweede keer dat ik het via on line heb besteld. Vooral de katoenen dekbedovertrekken, goede kwaliteit, het verzenden ging ook vlot. Ik geef een volle 10, dank U!!

Heerlijk zachte handdoeken met recycled badstof.

Zachte dikke handdoeken. Grotendeels uit recycled katoen.

Snelle en prima bezorging; mooie kwaliteit, blijft in vorm en kleur, ook na het wassen,

Prima bedrijf

Altijd goed, wanneer je iets bij Walra besteld. Mooie kwaliteit en snelle levering. Een echte aanrader.

Mooie kwaliteit en snelle bezorging

Mijn ervaring met walra. Is in een woord super Het was optijd binnen. Je voelt gewoon dat het een degelijk product is

Snel en mooi kwaliteit

Ik kan altijd vertrouwen op een mooie kwaliteit en snelle levering.

Walra is altijd goed

Na 45 jaar ervaring, ben ik nog steeds tevreden

Geweldig mooi én goed.

De levering was supersnel. Mooie kwaliteit en mooi om te zien. Aanwinst in de keuken. Uit ervaring weet ik dat het heel erg lang mee gaat. Heb nog dekbedovertrekken die al écht waar,42 jaar oud zijn,en nog steeds goed,ongelooflijk. Walra is voor mij degene met de meeste kwaliteit.

Magnifiek

Makkelijke website, overzichtelijke keuzes en levering volgens afspraak van eerste klas kwaliteitsproduct. En dat voor een schappelijke prijs. Wat wil een mens nog meef.

Vlot geregeld

Vlot geregeld; overigens jammer dat voor twee setjes washandjes een hele grote platte doos wordt gebruikt…. Kan net zo makkelijk via briefpost.

Prima kwaliteit en goede service

Gewoon goed en snel

Het molton hoeslaken bevalt prima! Het past precies om het matras. Snelle levering en een goeie prijs, zeker als je het vergelijkt met andere webshops die zoiets leveren. Aanrader!

Goede kwaliteit en verzending

alles goed verlopen conform de afspraak

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven