Topnproducten

Mooie kwaliteit van de producten. Al jaren ervaring mee. Kinderen en klein kinderen altijd handdoeken zetje s gegeven voor hun bad kamer. Blijft mooi en zacht

Goed geregeld

Fijne handdoeken

Altijd prima

Goede kwaliteit. Mooie kleuren

Mooi product

Ik ben tot nu toe blij met de beddengoed dat ik heb gekocht.

Goede service had de bestelling snel thuisgoed met een leuke verrassing.

Goed product

Fijn dekbed snelle levering

Fijn dekbed gekocht met een snelle levering. Als kado 3 keukendoeken erbij! Tevreden klant, mooie producten!!

Top kwaliteit produkten.

Ik ben al 45 jaar Walra klant omdat ik ga voor kwaliteit.

Snelle levering en heerlijke dekbedden!

Eerste klas kwaliteit

Eerste klas kwaliteit, nette levering en mooie producten

Prima website. Snelle bezorging. Mooie producten. Goede kwaliteit.

Minder goed dan 25 jaar terug

De theedoeken zijn kleiner en veel minder soepel dan voorheen. Ik heb nu nog steeds theedoeken en handdoeken van pakweg 25 jaar geleden maar de nieuwe die ik nu heb besteld vallen toch een beetje tegen. Jammer. Terug naar de oude kwaliteit Walra!

Goede kwaliteit zoals ik het gewend ben

Dekbedovertrek en in het verleden hoeslakens van Walra gekocht. De bekende ouderwetse kwaliteit die ik gewend ben, al kwam.en er wel snel gaatjes in de hoeslakens. I

Snelle correcte levering. Mooie warme decoratie voor op bed. Aanrader!

Netjes afgeleverd een hele goede kwaliteit En heel goed verpakt

Slaapt heerlijk zacht

Heerlijk geslapen onder het hoeslaken van WALRA. Voelt lekker zacht met een vrolijke print.

Fijn onderlaken ligt prima!

Heel blij mee ligt heerlijk mijn onderlaken ! Valt wel ruim ik vind dat geen probleem!

Zeer tevreden!

Mijn oma had vroeger al beddengoed van Walra. Mooie kwaliteit wat lekker slaapt. De site is zeer duidelijk, geen keuze stres. Bestelling ook zeer snel geleverd. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar

Top producten voor betaalbare prijs

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en dit al sinds ik met mijn eigen uitzet begon, zo'n 40 jaar geleden. Vooral de prijs- kwaliteit verhouding is van belang en deze ervaar ik als prima.

Zowel producten bij levering als retourneren ging heel goed !

Goede kwaliteit en prijs is ook prima

2 Jersey hoeslakens besteld. Snelle levering. Lakens blijven mooi glad en strak om de matrassen liggen. Prima.

Goeie ervaring

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Zoals altijd perfect.

Snelle levering, keurig verpakt!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven