Snelle levering en mooie producten!

Zeer tevreden!

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Zoal het hoort!

Besteld en snel geleverd.

Goede kwaliteit en snelle levering

2 sets van handdoeken en theedoeken gekocht welke snel geleverd zijn. Handdoeken zijn lekker dik en zacht. Theedoeken zijn groot en nemen veel vocht op.

uitstekend

Ik kreeg te horen dat ze een goede kwaliteit hebben, dat is wat ik heb ontvangen. Ik raad walra aan?

Goede kwaliteit

Goeie kwaliteit en snelle levering

Tevreden

We zijn tevreden met de mooie lakens. 1 verbeterpunt: de instopstrook heeft geen naden naar binnen waardoor ons dekbed eruit glijdt. Ik heb die er nu zelf in genaaid maar was fijn geweest dat ik dat niet zelf hoefde te doen.

Zoals ik walra ken, uitstekende kwaliteit.

DHL maakte er een potje van, Walra weet de zaak te redden

De zending besteld en door Walra verzonden. DHL maakte er een potje van (retour, nee toch nog een keer, neen toch niet, geen her-routering mogelijk, blijkt toch weer van wel...!. DHL legt alle gevolgen bij de verzender en de geadresseerde) Walra gebeld, werd direct een nieuwe zending gestuurd die één dag later arriveerde. Pico bello. (één verpakking was geopend, laken eerst gewassen, opgelost). 3 dagen later werd de originele bestelling alsnog bezorgd(!). Zou hoe dan ook retour Walra gaan had DHL gemeld, niet meer te bezorgen bij geadresseerde. Dus blijkbaar toch wel!!? DHL heeft zijn proces niet op orde. Die zending weer op kosten (niet van DHL!!) retour Walra gezonden. Walra, bedankt en tot later.

goede kwaliteit

De hoeslakens van Walra die ik heb besteld zijn van een ouderwetse kwaliteit, mooie dikke zachte hoeslakens , goed op maat.

goede kwaliteit

ik vind alleen jammer dat de lusjes aan de baddoeken meteen los gaan. van mijn 8 baddoeken was er 1 al in de verpakking kapot en 2 na 1 keer ophangen. maak er goeie aan of geen.

Goede kwaliteit

Walra is altijd van goede kwaliteit. Moltons heb ik in het verleden ook van Walra gehad. 1 persoons met elastiekbanden. Deze waren wel beduidend dikker dan de 2 persoonsmolton die ik nu ontvangen heb. Molton past goed met elastiek in de zoom.

Leuk dekbedovertrek, mooie kleuren

Vlotte service

Snel geleverd maar dekbed kreukelt

Voor het eerst gewassen met 1000 toeren centrifuge, en buiten gedroogd en toch erg gekreukeld . Jammer want ik heb de dekbedovertrekken nog nooit gestreken en nu overweeg ik dit wel

Redelijk

De splittopper is erg gekrompen , terwijl ze schrijven dat het in de droger mag. Al extra een grote maat besteld, maar past nu maar net.

Heerlijk dekbedovertrek!

We zijn erg blij met ons nieuwe dekbedovertrek. Kleur is mooi en zoals op de site en materiaal is heerlijk. We gaan nog een kleur bestellen!

Mooi dekbedovertrek, maar er was een actie dat je een keukenset erbij cadeau kreeg. Heb ik helaas niet ontvangen

Top kwaliteit

Reeds meerdere malen Ballinnen gekocht Top kwaliteit,voor mij niets anders meer

Prima tevreden

Mijn bestelling zag er goed uit en net zo als op het scherm. Mooie kwaliteit, goede kleuren!

Prima kwaliteit

Fijne producten

Goede website, snelle levering, super kwaliteit!

We zijn een prachtig dekbedovertrek rijker! De kleur klopt, de katoenen stof voelt zo comfortabel! En daarbij kregen we een keukentextielset cadeau. Super!

Goede kwaliteit producten en prima levering!

Helemaal tevreden met mijn aankoop! Walra biedt gegarandeerde kwaliteit!

Met walra slaap je lekkerder!!

Walra was en blijft top!! Heerlijk slapen en fijn afdrogen !! Ik ben Walra-fan!!

Mooie kwaliteit!

Mooie handdoeken die na een tweede wasbeurt perfect drogen. Hopelijk gaan deze langer mee dan mijn vorige handdoeken (niet van Walra) die na 3 jaar zoveel stofdeeltjes achterlieten op de huid, in de badkamer en bij het droogrek. Om gek van te worden. Besloten om nu voor ECHTE kwaliteit te gaan. De tijd zal het leren!!!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven