Goede kwaliteit, maar krimpt

Prima kwaliteit, ligt heel zacht, maar krimpt na drogen in de droogkast

Vlotte bezorging, keurig verpakt en gemaakte fout snel hersteld

Mooie setjes keukendoeken en vaatdoeken en pannen- handschoen besteld. Goede kwaliteit. Alles was keurig ingepakt. Een setje was vergeten, maar na één telefoontje is het snel na bezorgd. Prima service.

Hoeslakens van top kwaliteit op tijd geleverd. Ik wil geen andere laken meer.

Prima, echter niet met DHL.

Bestelling geplaatst, keurig uw mail ontvangen dat mijn pakket is verstuurd. DHL geeft aan een dag later te bezorgen, wordt nog een dag later, snap ik in deze tijd. Tijdsblok blijf ik bewust thuis om pakket op te wachten, bestelling is cadeau, wil het graag ook op tijd hebben. DHL komt niet, maar zegt dat er niemand thuis was. Ik was thuis, geen briefje in mijn bus. Ik krijg de indruk dat de bezorger zelf initieert om mijn pakket naar servicepunt te brengen ipv thuis bezorgen. Vervolgens krijg ik geen mail meer wanneer bij servicepunt af te halen en neem contact met u op. Mijn pakket is naar u teruggestuurd. Nieuwe bestelling geplaatst, kortom 9 dagen na eerste bestelling bezorgd gekregen. Geen reclame voor u als bedrijf!

Fijn en mooi materiaal!

De stoffen zijn zacht, voelen fijn aan. Mooie kleuren!

Prima kwaliteit

Ben zeer tevreden over de producten van Walra Prima kwaliteit Fijne handdoeken om af te drogen net zo als de Hammam doek. De Badmat Stripes is super. Ook de Jersey Stretch Split-topper Hoeslaken blijft goed passen na het wassen

Zeer tevreden,

Zeer tevreden met het dekbedovertrek, mooi patroon en goede kwaliteit. Snelle levering zoals beloofd. TOP

Hoeslaken veel te klein

Het is gwn te klein terwijl het wel de juiste maat is

Heel klantvriendelijk

Super fijne ondersteuning via de whatsapp

Prefect!

Wat een top service, snelle levering en goede kwaliteit!

Heerlijke zachte handdoeken

Handdoeken zijn echt heerlijk zacht, ook zonder dat ze in de droger zijn geweest. Enige jammere is dat ze flink kleur hebben afgelaten tijdens het wassen op een per ongeluk in de wasmachine achtergebleven babytruitje. Ook al waren de handdoeken al enkele keren uitgewassen. Ik hoop maar dat de kleur van de handdoeken wel lang mooi blijft. Maar stop er voorlopig niks anders bij in.

Een aanrader!

Super goede kwaliteit producten en een snelle service!

Fijne stof matige afwerking

Op zich fijne kwaliteit katoen. De stof is niet overal recht, onhandig met strijken

Bestelling snel en goed ontvangen. En het was precies zoals we dachten en op de website te zien was. Tevreden dus

vlotte levering

mooie kwaliteit

Vriendelijke klantenservice en uitstekende communicatie. Dekbed besteld, keurig op tijd geleverd. Mooie kwaliteit maar helaas net niet de goede kleur. Teruggestuurd en heel goed op de hoogte gehouden omtrent de retourzending en de terugbetaling.

Prachtig dekbedovertrek, fijn materiaal.

Molton en overtrek voor een topper bevalt niet

Molten en topper 1x uitgewassen op 40 graden voor gebruik, en ze lijken nu veel te klein te zijn voor mijn dunne topper. Ik kan de randen niet meer om de topper heen slaan :-(

Aanrader

Duidelijek webshop en supersnelle service. Nieuwe dekbedovertrek is van uitstekende, zachte kwaliteit en de frisse, vrolijke kleuren staan goed op bed.

Waanzinnig goede textielwaar en super service.

Voor ons alleen nog maar Walra textiel. Mooie afwerking, superkwaliteit, en dus prima prijskwaliteit verhoudinf. Snelle levering van de bestelling.

50 jaar gelden heb ik mijn uitzet bij walra gekocht via een thuis verkoop medewerkster, en de lakens en theedoeken gebruik ik nog steeds; de kwaliteit is dus uitstekend. De nieuwe hoeslakens ben ik ook zeer tevreden over. Groet Douwina Strampel Wijnalda

Zacht beddengoed met een mooie print

De kwaliteit van het beddengoed lijkt tot nu toe erg goed. Mooie print aan beide zijden van de overtrek wat een leuk effect geeft. De bezorging was wel een dag later dan ze aangaven.

Het bestelde is goed afgeleverd.

Wat ik besteld heb, was correct uitgevoerd en netjes ingepakt. Op tijd afgeleverd.

Zoals al jaren, geweldig

Snel geleverd en goede kwaliteit

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven