Mijn pakket was noet aangekomen ,zonder probleem werd er een nieuwe toe gestuurd

Bestelling snel geleverd. Zending mooi verpakt, "luxe" gevoel!

Walra is gewoon GOED

Als puber begonnen met Walra-uitzet, zoals dat vroeger heette. Walra is goed, en blijft goed. Nu heeft mijn dochter ook Walra handdoeken besteld enige weken geleden, omdat ze het advies van haar moeder opvolgt.

Heerlijk zacht en warm in de winter!

Een heerlijk zacht dekbed! Prachtige kleur! Na een paar keer wassen nog steeds zacht en pluist nog niet. Ik denk dat ik er nog eent ga kopen.

Product is na wens . Alleen vind ik het jammer , dat bij mijn bestelling van 2 dek bedhoezen geen extra slopen kon bestellen

Zéér goede kwaliteit, dat was vroeger al en is alleen nog meer verbeterd!

Ik vind alle producten van Walra uitstekend omdat ik dit merk al ruim 40 jaren ken en is in de loop der jaren nog meer verbeterd. De kleur blijft wasecht, en de kwaliteit gaat jarenlang mee. Ik heb vroeger ( 42 jaren geleden) gewerkt met linnengoed in de groothandel en zag verschillende kwaliteiten voorbij komen. Maar als ik Walra in mijn hand voelde, dan was dat eerlijke kwaliteit! Ook de prijs/ kwaliteit is verhoudingsgewijs goed.

Ik had een kapot dekbedhoes en na mijn belletje kreeg ik de volgende dag een nieuwe super geregeld

Zoals we gewend zijn v Walra: goed product, snelle levering. Topmerk!

Bezorging was prima. Maar hoe het bevalt weet ik niet want het is alvast en kerstcadeau

Mooi

De dekbed hoezen zijn mooi en heel fijn

Nog steeds dezelfde mooie kwaliteit

De bestelling is er niet zo snel als in de website wordt gezegd duurt soms bijna 1 week (wel weekend erbij gerekend) Verder erg makkelijk prettig contact bij vragen, top!

Geweldige producten, en snel in huis

Ik ken Walra al jaren en ben erg tervreden met hun handdoeken en hun beddengoed. Top kwaliteit en service

Prima product

Snel en efficiënt geleverd

Goed, snel en mooi!

Verschillende keren iets besteld en altijd tevreden. Mooie kwaliteit en snelle ,goed verpakte levering.

Jammer

De kleur komt niet overeen met de foto. De dekbedhoezen zijn creme met blauw en op de foto wit met blauw Jammer maar ik hou ze maar.

Goede service dik tevreden

Ben tevreden met mijn aankoop is netjes ontvangen

Erg fijne dekbedovertrek.

Fijne kwaliteit dekbedovertrek. Snel geleverd.

Top kwaliteit

Wij hebben een dekbedovertrek van jullie. Goede kwaliteit, niet scheef wat wij wel eens bij andere overtrekken hebben gehad. Het is prijzig maar zeker waard.

Vlotte levering en goede kwaliteit

Het dekbedovertrek dat wij bestelden werd snel geleverd en is van de sterke kwaliteit die wij van Walra verwacht hadden.

Ik ben blij met de producten van Walra alleen dhl mag best sneller gaan bezorgen

prettig en direct

uitstekende producten en goede klanten service die snel reageren en actie ondernemen indien gevraagd

Precies ontvangen wat ik ervan verwacht heb

goede kwaliteit

producten van Walra zijn zeer naar tevredenheid. Bezorgservice van DHL laat te wensen over

Geweldig materiaal

Ik gebruik het al 40 jr.het blijft mooi,sterk