N.a.v. het.feit dat men bestelling verzonden zou zijn en na 5 dagen nog niet geleverd was, is er onderling contact geweest. Vanuit Walra is toen nogmaals mijn bestelling verstuurd die toen goed is aangekomen. Goede service en klantvriendelijk. Bedankt hiervoor.

Mooi dekbed

Mooi dekbed, maar niet bezorgd, zoals omschreven. Was cadeau, dus erg jammer dat het later kwam.

Had de ah handdoeken gewenst en wou graag de w gastendoekjes er bij bestellen

Ze zijn super mooi en stoer uiterlijk Met het labeltje er op! Ik vind ze alleen nog pluizen ? Door het wassen wordt het hoop ik straks minder

Uitstekend!

Snelle service en uitstekende kwaliteit!

De kussens waren helaas niet zoals ik gedacht. had.

Vertrouwd, hoge kwaliteit, looks van nu

Een duidelijke site met een goede prijs kwaliteit verhouding. Een vraag van mijn kant werd snel en heel vriendelijk beantwoord. Vertrouwde kwaliteit met de looks van nu.

Redelijk

Het is dat ik het dekbedovertrek met korting heb gekocht. Anders vind ik de prijs te hoog voor de kwaliteit die het was. Kussensloop scheef. Volgende keer weer gewoon naar de Hema.

prima website en hele goede kwaliteit

Nieuwe handdoeken besteld bij Walra. Zien er mooi uit en kwaliteit lijkt ook goed te zijn. Makkelijk te bestellen via de website en volgende dag al in huis. Dik tevreden.

Zeer warm contact, prima linnengoed, redelijke prijs.

De levering liet wat op zich wachten. Dat had niets met Walra te maken. Toch hield Walra me goed op de hoogte toen de levering plaats zou vinden.

Ik heb voor het eerst besteld. En had het met 3 dagen al in huis. Ziet er naar verwachting uit!

heel tevreden, fijne hoeslakens!

mooi passende hoeslakens, mooie kleur! snelle verzending!

Mooi maar niet strijkvrij, jammer.

Het dekbedovertrek heeft een mooie kleur en dessin maar bij een Walra overtrek (en prijs) had ik ook verwacht dat deze strijkvrij (of zo goed als) zou zijn….

Snelle levering en achteraf betalen

Giede en snelle levering

Prachtige overtrekken ontvangen! Snelle levering.

Al 50 jaar lang geniet ik van Walra!

Als jong meisje leerde ik via mijn moeder de Walra producten kennen en waarderen. Nu, ruim vijftig jaar later, geniet ik daar nog steeds van. Ik kan alles ‘gewoon’ online bestellen en het wordt in no time keurig bij mij thuis afgeleverd. De tijden veranderen, maar de kwaliteit van Walra is top gebleven.

Ziet er mooi uit

De dekbedovertrek ziet er mooi uit, iets afwijkend van kleur mbt de foto. Of het kleurvast zal zijn, moet blijken na enkele wasbeurten. Vooralsnog ben ik er blij mee.

Fantastisch beddengoed, gelijk de volgende dag in huis.

Fijne kwaliteit onderlaken voor de topper van luchtig katoen voor de hitte van afgelopen zomer. Ik was blij verrast dat de bestelling de volgende dag al bezorgd was.

Snelle levering en goede kwaliteit

Dekbedovertrekken van goede kwaliteit, kleur blijft lang mooi. Van één dekbedovertrek was de kleur op de foto toch net anders dan in realiteit: kleur zou terra zijn, maar was meer zalmroze. Snel en netjes geleverd, zonder extra plastic.

Uitstekende service

Heerlijke zachte kwaliteits handdoeken. We misten een setje washandjes, na dit te hebben gemeld had ik de volgende dag keurig het missende setje binnen. Echt top service

Gewoon een fijn dekbedovertrek

Het is een prettig dekbedovertrek, gladde katoen met een ruime instopstrook (extra lang overtrek). Snelle bezorging, netjes verpakt.

heel positief

Het bestelde dekbed was keurig op tijd, helaas was het te zwaar en moest ik het retourneren. De verdere afwikkeling verliep heel goed evenals het terugstorten van de betaling. Mijn complimenten.

Duidelijke en overzichtelijke site Bestelling was er snel en netjes verpakt

Erg blij met mijn sprei :)

Alvast ter voorbereiding op de winter een heerlijk sprei besteld. Snel bezorgd, mooier nog dan ik dacht: super!

Kwaliteit

Zeker van kwaliteit en zeker van juiste afhandeling van de orders

perfecte service

Ondanks dat de eerste keer de verzending niet goed was gegaan, daarna perfect opgelost. We kregen een lege doos en de volgende direct de juiste bestelling wel gekregen. TOP!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven