Fijn materiaal en snelle levering

Mooie en fijne keukenset. Ook het beddengoed is heerlijk. Ik koop ieder jaar een nieuwe set van Walra

Naar verwachting weer een vlotte levering.

Bestelde dekbedovertrek was na twee dagen in huis. Kwalitatief een goed product. Echt Walra, top!!!

Goed maar kan beter.

2 maten S/M en L/XL is te weinig. Voor Iemand die normaal Xl heeft, is L te klein. Onze beider badjassen gaan net wat maat betreft maar was fijner geweest als ze iets ruimer waren geweest

Goede kwaliteit, mooie producten.

De katoenen dekbedovertrekken zijn heerlijk ruim van maat waardoor het dekbed er makkelijk inpast. Zijn heerlijk zacht en het slaapt heel fijn. De badlakens zijn eveneens van mooie kwaliteit. Ze drogen fijn af na het douchen. Zacht en mooi van kleur. Heel blij met de aanschaf van het beddengoed en het badgoed.

Kwaliteit valt tegen

Bezorging was vlot. Handdoeken hebben een mooie look. Helaas 2 washandjes met een haak erin en 1 handdoek waarvan het lusje direct los was. Reactie klantenservice was vlot, maar de compensatie niet serieus te noemen: ik kon 20% korting krijgen voor de washandjes. Ik had hoge verwachtingen van dit merk, maar ben erg teleurgesteld.

Een cadeautje!

Ik heb onlangs online bij Walra – Sinds 1873 heerlijke zachte handdoeken besteld en ben ontzettend tevreden! Het bestelproces verliep heel eenvoudig en overzichtelijk. Het pakketje was verrassend snel in huis en toverde direct een glimlach op mijn gezicht. Alles was met zorg ingepakt, het voelde echt alsof ik een cadeautje ontving. De kwaliteit van de handdoeken is fantastisch: zacht, mooi en precies wat ik zocht. Kortom, een geweldige ervaring van begin tot eind – absoluut een aanrader!

Top kwaliteit

Product is zoals omschreven Goede kwaliteit

Alles prima in orde

Snelle levering Mooi materiaal Top!!!

Helaas kapot product gekregen, goed opgelost

Helaas een kapotte molton gekregen, inmiddels goed opgelost en een nieuwe gekregen. Wel jammer dat het via deze weg moest gaan.

Snelle levering.

Mooie kwaliteit.

Top!!!

Goede webshop, mooie spullen, snel geleverd!

Heerlijk zachte handdoeken, mooie dikke kwaliteit en kleur.

Ik had zelf de eerste keer de verkeerde kleur besteld. Ik kon ze zo retouren zonder moeite en daarna de goede besteld. Echt heerlijk zachte handdoeken van een mooie dikke kwaliteit. Ben er echt zeer tevreden mee.

Niet als verwacht

Beetje teleurstellend, normaal super tevreden. Dit is niet zoals verwacht

Superkwaliteit

Hele goed kwaliteit, heel blij mee

Goede kwaliteit Alleen mis ik dat er bij bepaalde kleuren handdoeken geen bij passende washandjes zijn

Walra heeft mooie printen,kleuren en kwaliteit.

Geweldig merk

Geweldige Kwaliteit!!

Al 42 jaar heb ik Walra producten omdat de kwaliteit gewoon ontzettend goed is. Zou niets anders willen.

jammer

Handdoeken zijn te dik, zomen slecht afgewerkt(draden hangen erbij) en dikke harde zomen. Neemt ook niet fijn vocht op.

Snelle service, superieure kwaliteit

Snelle excellente service & superieure kwaliteit

Snel, duidelijk en mooie kwaliteit!

De website is erg klantvriendelijk en duidelijk. Geen moeilijke dingen. Ik kon een goede keuze maken, direct bestellen en 2 dagen later al in huis! Keurig verpakt. Ik ga gauw weer bestellen. Kwaliteit en prijs verhouden zich goed.

Pakket niet geleverd

Nog niet geleverd

We hebben in de sale mooie nieuwe hoeslakens besteld. Bestellen was simpel en de levering was sneller dan verwacht, de volgende dag lagen ze al op de bedden. Zeer tevreden mee.

Badhanddoeken badmatten washandjes beddengoed allemaal goede kwaliteit en snel geleverd

Fantastische klantenservice

Goede kwaliteit, fijne en behulpzame klantenservice.

Goede kwaliteit

Fijn spul!!