Snelle levering van dekbedovertrekken

goede ervaring

product vlot geleverd en in een stevige verpakking.

Molton slopen mwah

De molton slopen met rits vielen mij wat tegen, zeker voor die prijs. Veel dunner dan ik had verwacht. Of ze goed blijven moet in de toekomst blijken.

Erg goed

Betaalbare en kwalitatief erg goede producten.

Zeer tevreden, blijft mooi

Ligt comfortabel, aangename stof

Uitstekende ervaring

Er was wat mis met een besteld product. 1 mailtje was genoeg, er werd een nieuw product opgestuurd en het product waar wat mee mis was konden we houden.

De dekbedovertrek was er snel

Herl mooi dekbedovertrek .mooie kwaliteit. Erg blij mee. Binnen 3 dagen in huis

Top kwaliteit product en supersnel geleverd!

Was goed.

De service was goed, maar de hoeslakens voor de topper waren te klein.

Fijne badmat, uitblinkend in pure eenvoud!

goede kwaliteit en snelle service

Walra staat voor kwaliteit en gaat lang mee.

Fijn en betaalbaar beddengoed

leuk assortiment. prima verzending als duurde het wel een paar dagen.

Snel en goed

Snelle levering,goed binnen het tijdsblok gebracht

Vlotte service, snel geleverd en prima product

Ik had een probleem met een dekbedovertrek. Dit is naar volle tevredenheid opgelost!

Hele snelle service! De kwaliteit is top!

Snelle levering en prachtige kwaliteit.

Fijne doeken voor de keuken.

Wij hadden al een lichtblauwe serie vaat-, thee- en handdoeken voor de keuken. Nu hebben we ook de zwarte serie besteld. Het zijn mooie producten, netjes afgewerkt en snel geleverd (indien ze op voorraad zijn natuurlijk). De vaatdoeken van de zwarte serie zijn wel minder zwart dan de thee- en handdoeken.

Snelle en fijne service

Na de bestelling van onze beddenset kregen we het pakket binnen een dag thuis. De kwaliteit is super fijn katoen. Blij mee

Het is goed materiaal

Spoedige levering van zowel hoeslakens als dekbedhoezen! Ziet er prachtig uit en duidelijk aangegeven hoe te behandelen....

Mooi materiaal, prachtige kleuren, snelle service.

Onze dekbedhoes is een topper. En hij voelt héél zacht.

Soepel te bestellen

De keuze was makkelijk in te vullen.

alweer goed

We kiezen Walra vanwege de mooie, net wat andere, kleuren en de geweldige kwaliteit. Nu bleek onze keuze weer terecht te zijn! Dat de orderafhandeling en ontvangst snel en correct waren is dan vanzelfsprekend.

Prima snelle online service.

...alleen jammer dat de rits van één van de molton kussenslopen na één keer wassen al kapot ging. Nou had ik niet verwacht dat er een rits in de sloop zou zitten en het doet niets af aan de functie/nut van een molton kussensloop, maar toch..... Verder en overall een prima kussensloop.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven