Super mooie kwaliteit

Voor het eerst de vaatdoekjes besteld maar ook deze zijn mooi van kwaliteit en kleur

Het is een prachtige dekbedhoes, snelle levering. Kortom ik ben zEer tevreden

Snelle verzending en mooie kwaliteit

Snelle levering. Erg mooi dekbedovertrek

Heerlijk slapen onder de dek bedden lakens.

Heel slecht maar nog goed afgehandeld

Bestelling niet compleet en na vele mails opgelost .

Goede kwaliteit

Handdoeken zijn en blijven heerlijk zacht,ook na vele keren in de wasmachine ,een goede prijs kwaliteitsverhouding.

Heet slecht

Ik ben niet tevreden met uw service.mijn bestelling is nog steeds niet geleverd.deopenstaande rekening bij Klarna is nog steeds niet geannuleerd. Zou u zo vriendelijk willen zijn om dit bij Klarna te regelen. Tiny Ruijten Stedekehof 14 5041dz tilburg

Prima kwaliteit

Bestellen ging makkelijk en levering was snel.

Mooie hoeslakens

Bestellen en levering ging prima. Het zijn heerlijke dikke handdoeken met een prachtige kleur. Kleuren komen overeen met de foto’s.

Snelle levering; topkwaliteit handdoeken

Goed.

Ik had een topper hoeslaken besteld die niet bleek te passen om mijn topdekmatras 180x200 en mij werd een alternatief geboden en kon de niet passende laken netjes retour sturen dank zij hulp van Annelotte

Ik heb al vanaf 1981, textiel van walra,. en tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds mijn handoeken en theedoeken. Kortom een uitstekend product, echt waar voor je geld.

Snelle nette levering

Ga zo door!

Kwaliteit!

Veertig jaar geleden kocht ik een complete uitzet van Walra waar ik toen heel tevreden over was. De kwaliteit was prima, alles ging lang mee en bleef er mooi uitzien. Nu had ik washandjes nodig en nadat ik die had aangeschaft bij Walra bleek de kwaliteit nog net zo goed te zijn als toen. Dat mag van mij nog jaren zo blijven!

Excellent product

Very pleased with the product.

Prima !

Super Kwaliteit

Goede service en men neemt de tijd voor je aan de telefoon.

Walra handoeken, tien met een griffel!

Zolang wij getrouwd zijn (32jr alweer) gebruiken wij handoeken en washandjes van Walra. Dagelijks gebruik en wassen brengt slijtage met zich mee. Onze ervaringen met walra is dat het bij zwaar gebruik zoals bij ons met een gezin van twee jongens en één dame, de kwalitiet oerster is en blijft bij zwaar gebruik. Ik kijk naar niks anders als Walra product. Zeer tevreden en sterk aan te raden.

Snel en goed geleverd

Snel en goed verzorgd geleverd

Laatste hamamdoek was niet ok na de eerste wasbeurt.

Alle franje met knoop was los Een rommelig “ versleten” gezicht De vorigen waren en zijn nog steeds prima

Heerlijke hoeslakens en snelle levering

Voor mijn zoons bed op zoek gegaan naar hoeslakens in maat 140x210, lastig te vinden maar Walra heeft ze in verschillende kleuren! Goede stevige en zachte kwaliteit. Heb er zelf ook 2 en ze gaan af en aan in wasmachine en droger, geen probleem!

Goede service en kwaliteit

Parklaan 81