Vandaag voor bepaalde tijd besteld, volgende dag in huis bleek niet waar

Ik had ruim voor de told besteld om het de volgende dag in huis te hebben maar dat is niet gebeurd. Kreeg wel een mailtje dat het verzonden was maar als het pas de volgende dag bij de vervoerder is dan vind ik dat twijfelachtig. Jammer.

Prima service en snelle levering

Uitstekende kwaliteit beddengoed

Geweldige kwaliteit

Blijft altijd mooi van kwaliteit en gaat zeker jaren mee, ik heb al 50 jaar ervaring met wakes en blijft top

Snel geleverd.

Goede kwaliteit. Goede afwerking.

Prima product, handige site

Molton matrashoes kwam binnen 24 uur, prachtig materiaal. Op de site kun je handig en snel vinden wat je zoekt. Bovendien was de hoes nog het goedkoopst ook, regelrecht bij Walra.

Top!!

Goede service en goede kwaliteit.

Eerst niet daarna wel goed

Bij mijn bestelling ontbrak een hoeslaken. Heel vervelend omdat hij wel op de pakbon stond. De klantenservice begreep het en stuurde een week daarna alsnog het laken op. Goede service dus en ook goede informatie gekregen over het wassen van de molton. Maar eerst was het dus wel frustrerend.

Snelle verzending/leuke producten

snelle verzending en hele leuke producten

Blij met walra

Goede producten en mooie kwaliteit

Al 50 jaar mijn merk. Fantastisch

Ik heb mijn hele uitzet van Walra gehad. Mijn moeder 92, die vorig jaar overlled) had nog katoenen stofdoek en theedoeken van 50 jaar terug in de kast.

Hammamdoek verkleurde snel

De antraciet kleur hammam doek was na 1x gebruik verkleurd. Via WhatsApp contact gezocht, werd beloofd dat er meteen een nieuwe opgestuurd zou worden, maar na 1 week niets meer gehoord en niets ontvangen

Snelle levering, mooi product! Heel tevreden.

Heel erg blij met de dekbedovertrek

Prima royale dekbedovertrek, ik wil geen andere meer !!

Ben al jaren fan.

Oerdegelijke Hollandse producten

Al jaren levert Walra oerdegelijke producten. Nooit heeft Walra me teleurgesteld. Ook de afgelopen bestellingen niet. Of het nu de mooi afgewerkte dekbedhoezen zijn, de strakke hoeslakens of het 4 seizoenen dekbed Amsterdam; allemaal is het van hoogstaande kwaliteit wat een behaaglijk gevoel geeft. Ook de sierkussens en luxe plaid voelen goed aan en geven een luxe hoteluitstraling. Een fijn merk wat kwaliteit levert en waar je met een gerust hart de slaapkamer en badkamer mee kan inrichten.

Kan niet beter. Ouderwetse kwaliteit.

Beddengoed kwam binnen en voldoet volledig aan mijn verwachting. Ook prijs/kwaliteit verhouding.

Snel geleverd en kwaliteit voor goede prijs

Superfijn dekbedovertrek

Bestellen was gemakkelijk, normale levertijd en een supermooi dekbedovertrek. Fijn materiaal, ligt heerlijk koel en ik hoef na het wassen amper te strijken. Top!

super snelle levering

van daag besteld, morgen in huis

Prima kwaliteit en mooie kleur!

Enige minpunt is dat bij de washandjes de Walra labels en de lusjes in de zijnaad niet identiek zijn. Ik heb nu washandjes waar ze links zitten en waar ze rechts zitten. Liggen in het zicht in de douche en nu vind ik de stapel niet zo netjes.

Mooie kwaliteit

goede kwaliteit goede prijs

snelle service , zal in de toekomst weer bestellen via site . misschien iets meer kleur in programma doen .

Snelle levering en prachtige spullen.

Snelle levering en prachtige kwaliteit.

Gewoon goed niks mis mee

Zeer tevreden!

Top kwaliteit producten, snelle levering en goede prijzen. De klantenservice van Walra is al helemaal top. Zeker een aanrader dus

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven