Uitstekende kwaliteit

Snelle levering, kwaliteit is super !

erg goed

Mijn eerste bestelling was nooit aangekomen. Na contact gehad te hebben met een medewerker van Walra is dit zeer zeker postief opgepakt en opgelost. Dank jullie wel voor jullie snelle handelen en voor de super oplossing ik ben heel erg blij ermee. Volgende keer zal ik weer bij jullie bestellen.

Mooi assortiment

Opzoek naar een nieuw dekbedovertrek gekozen voor de kwaliteit van Walra. Veel keus en levering uitstekend.

Goed product, snelle levering

Helemaal goed

Eenvoudig bestellen, snelle verzending, goed verpakt, actuele statusupdates bestelling

Goede en zeer vlotte levering.

Geweldige kwaliteit!

Mooi hoeslaken, geweldige kwaliteit. Snelle levering. Top!

Mooie kwaliteit

Precies volgens verwachting.

Jammer

Molton topper 180x200 valt klein uit. De randen hadden wat langer gemogen of met elastiek. Nu verschuift het. Jammer. Kwaliteit wel goed

Uw levering was bijzonder vlot en goed gecoördineerd !

Over mijn ervaring kan ik zelf weinig zeggen, de goederen zijn bij mijn kinderen in Friesland bezorgd. Binnenkort kom ik daar en kan ik alles bewonderen.

Zeer mooie kwaliteit

Erg mooie kwaliteit, wat luxe uitstraalt. Staat perfect in onze nieuwe badkamer. En neemt goed vocht op. Heb na mijn eerste bestelling, gelijk een tweede bestelling geplaatst. Aanrader!

Geweldig!

Wat een fijne kwaliteit en prima service!

Goede ervaring

Goede snelle service en zeer goede kwaliteit van de bestelde handdoeken en dekbedovertrekken. Aanrader!

Positief

Mooie kwaliteit jersey hoeslaken, pas goed om matras en topper. Snel geleverd

Was keurig verpakt en snel verzonden

Dik in orde

Uitstekend!

Niets op aan te merken.Snelle levering en goede aanbieding

Goede kwaliteıt

Mooi en zacht

Toppertje zo blij mee ! Love it

Geweldig mooi beddengoed! Een verrijking van onze slaapkamer . Een aanrader voor iedereen die ‘rijk’ wil slapen! Ik ga zeker nog een bestelling plaatsen! Ook de reacties op het mooie opgemaakte bed zijn leuk om te horen. Het beddengoed is mooi te combineren met elkaar wat echt een rijk gevoel geeft! Chaoeau! Voor Wales! Groeten Ingrid van Melsfort !

Alles dik in orde. Zoals altijd.

Deze keer heb ik twee nieuwe dekbedovertrekken besteld en het werd ook tijd voor een paar nieuwe handdoeken. Ik ben van Walra niets anders dan goede kwaliteit gewend. Tot de volgende keer, zou ik zeggen.

Fijne ervaring.

Snel verzonden en ontvangen. Helaas een item retour door te kleine maat. Dit was ook zo gebeurd. Kortom, fijne producten en een fijne ervaring met bestellen.

Spreekt voor zich zie onder

Nog steeds levert walra uitstekende kwaliteit en service. Heb ik doorgegeven aan m’n dochter en die geeft t weer door aan studiegenoten

De hoeslakens zijn fijn en passen goed.

De hoeslakens voldoen aan mijn verwachting.

Super mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit Mijn eerste uitzet was ook van walra Heb nog steeds twee badlakens al 45 jaar

Snel

Snelle service en goed product

Heerlijk beddengoed!

Het was de bedoeling om een reserve overtrek bij Walra voor ons bed te kopen maar het gaat er na de was ‘s avonds meteen weer op; nu ligt de “oude” set als reserve haha!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven