Hele fijne handdoeken. Heerlijk zacht. Snelle levering.

Snel en vriendelijke service

makkelijk te bestellen,snelle levering

goede kwaliteit en niet duur

Super kwaliteit

De kwaliteit is echt super en de materialen die worden gebruikt voelen super goed. Ik ben echt fan van Walra producten, van handdoeken tot beddengoed.

Heerlijk zacht badgoed!

Fijne zachte badlakens en handdoeken. Blijven mooi in de was.

Helemaal prima

Op tijd geleverd en de juiste kleur! Walra heeft een hele mooie kwaliteit

Goede kwaliteit

De kwaliteit van Walra is heel goed, zal de volgende keer zeker weer walra bestellen.

Super handdoeken!

Top snel geleverd en hele fijne handdoeken. Lagen vroeger al bij mijn ouders thuis in de kast. En nu bij mij.

geweldig goed.

goede kwaliteit en prijs. snelle levering.

Heel goed.

Na het ontbreken van 1 hoeslaken direkt opgelost.

Héél goed

Alles verliep vlotjes

Kwaliteit en Service is prima.

Al vanaf mijn jeugd (73) jaar bekend

Een foutje in de levering binnen een dag opgelost. Heerlijke handdoeken en ook nog eens goede service!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Geleverd volgens afspraak

Super goed

Er was iets mis gegaan met de bestelling, maar met één berichtje naar jullie toe en binnen een paar dagen was mijn bestelling had ik alles binnen. Het was snel opgelost.

Mooi product

Goede kwaliteit dekbed aangeschaft. Staat Walra om bekend!

Een ontzettend mooie dekbedhoes + onderlakens besteld Helaas vanaf mijn vakantieadres iets te gehaast besteld ( nieuw bed en dekbed moesten nog komen) Heb alles gewassen, dan kon alles meteen opgedekt worden bij levering bed Bleek nieuwe dekbed te groot voor de hoes Dus ga ik er iemand anders blij mee maken en bestel zelf een nieuwe

top

zeer behulpzaam om bestelling te plaatsen. snel geleverd

UItstekend

Goede kwaliteit/prijs verhouding.

Walra is kwaliteit

Zeer goede kwaliteit en duurzaamheid maken dat ik voor baddoeken van Walra heb gekozen

Snelle levering en geweldige kwaliteit handdoeken.

Snelle levering en geweldige kwaliteit handdoeken.

Gewoon super! Niet scheef, dat is helemaal fijn.

Ik ken het al van oudsher, alleen lange tijd niet besteld vanwege financiële omstandigheden.

Geweldig meer dan tevreden

Goede handdoeken aankoop 20 stuks

De handdoeken vervangen voor Walra handdoeken. Prima kwaliteit voor goede prijs.

Alleen de kleur van het product was niet goed

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven