Heerlijk dikke douche handdoeken van een royaal formaat

De douche handdoeken van Walra zijn van een royaal formaat en een luxe dikke kwaliteit. Ze zijn heerlijk om mee af te drogen. Ze zijn leverbaar in prachtige kleuren waardoor ze ook mooi zijn als decoratie in de badkamer.

Mooie kwaliteit

snelle levering, mooie kleur

Wij hebben onze handdoekjes snel ontvangen en zijn erg tevreden op de door ons gekozen kleur (jeansblauw). De kwaliteit kunnen we nog niet echt beoordelen maar ik zie wel enkele lusjes....

Geweldig!

Winkelen online is zo easy bij Walra kan niet beter!

Snel, makkelijk en goed

Ik had handdoeken besteld en die bevallen goed. Het bestellen is simpel en snel geleverd.

Fijn badtextiel

Fijn badtextiel en steeds meer kleuren wat goed past bij onze nieuwe badkamer. Levering heeft deze keer iets langer geduurd dan vorige keren maar dat is in deze tijd bij postorderbedrijven niet vreemd.

geen op of aanmerkingen

Ik heb al jaren producten van Walra zeer tevreden

Walra Kwaliteit is gerenomeerd een betrouwbaar adres.

Mooi en smaakvol en kwaliteit in 1.

Alles prima gegaan en super kwaliteit

Top kwaliteit

Goede producten, van zeer goed kwaliteit. Reageren snel op mail.

Helemaal tevreden

Leuke collectie, goede kwaliteit blijven doorgaans lang mooi, prijs acceptabel

Goede website.

Duidelijke website. Makkelijk te bestellen en goede kwaliteit van de aangeboden producten.

Kwaliteit voorop

Goede kussenslopen

Goede levering en mooie kwaliteit

Nadat ik besteld had via de website was het bestelproces goed en snel verlopen. Werd prima op de hoogte gehouden en levering was snel. En zoals verwacht mooie kwaliteit.

Heel goed, prima geholpen.

De kleur van de handdoeken die ik had uitgezocht, was niet op voorraad. De aanbieding was over toen die er weer wel waren, maar na een belletje werd mij een kortingscode aangeboden en kon ik alsnog gebruik maken van de korting. Wat een service!

Altijd geweldig

Na 30 jaar nu nieuwe badkamer met nieuwe handdoeken vanWalra. Ik heb nog handdoeken van 30 jaar geleden . Die nu nog goed zijn. Uiteraard zijn ze blauw. En niet meer passend bij de huidige nieuwe badkamer. Ik wil alleen nog handdoeken van jullie Walra . Gewoon super kwaliteit.

Top kwaliteit en top service!

Snelle levering , mooie kwaliteit Website duidelijk

Superkwaliteit

40 jaar geleden mijn eerste uitzet bij elkaar gespaard bij Walra . Toen kwam er nog een adviseuse thuis langs. Nu nog steeds fan van jullie.

Uitstekend!

Snelle levering, prima en mooi product

Prima kwaliteit en zending is netjes verzorgd.

Het recyclen van gebruikte katoen is een prima idee in deze tijd. Besparen van grondstoffen en water en minder landbouwgif geeft een beter gevoel.

Keurig verzorgd . Vriendelijke mensen aan de telefoon

Prima!!

Snelle levering en goede kwaliteit

Super !

Mooie handdoeken. De kleur is prachtig en kwaliteit is fijn. Ik ben blij :-)

Past perfect

Blijft lekker strak zitten geen verfrommelt laken meer

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven