Dat is mij te veel zonder cadeau

Mooi materiaal, snelle levering, goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit / prijsverhouding

Zeer zachte handdoeken Mooie kleuren

Super service

Goede website, mooie producten, goede kwaliteit en snelle verzending

Goede kwaliteit handdoeken

Altijd tevreden over de handdoeken en het overige textiel van de Walra, dus nu de handdoeken aan het verslijten zijn maar weer nieuwe besteld

Mooie materialen

Precies zoals gehoopt. Mooie materialen. Prachtige kleur(zand). Van badhanddoek tot thee doek alles naar wens!.

Walra handdoeken echt super blij mee. Goede kwaliteit.

Blijft de beste!

Zowel handdoeken als beddengoed is hier van Walra. De katoenen zijn van een stuk betere kwaliteit dan bijv Hema. Ook zachter en kreukt een stuk minder.

Mooi badkaken, vlotte levering en keurig verpakt

Verzachtende omstandigheden

Op de ultieme zachtheid van Walra moesten wij even wachten, door onkunde bij DHL, maar het was het wachten waard. Zalige handdoeken en washandjes, die ook na het wassen zacht aanvoelen. Op z'n zachtst gezegd bijzonder prettig dus.

Mooie producten eenvoudig te bestellen

Walra heeft een assortiment aan mooie producten, die kwaliteit uitstralen. Het bestellen in de online winkel is eenvoudig en de levering was snel.

Kwaliteit

Voor mij is Walra in zowel artikel als in service en vriendelijkheid een topper in kwaliteit

Goede service, goede kwaliteit

Prima badjas voor mooi prijsje

Goede kwaliteit, zit lekker

Nog nooit teleurgesteld.

Al vanaf mijn 18e goede ervaringen met Walra. Van grootmoeder op oma naar moeder en ik ben nu 61. Ook mijn dochter is altijd blij en tevreden over Walra. Kortom een begrip.

Super tevreden

Ik heb deze kwaliteit leren kennen in een winkel in stad, helaas is deze gesloten maar ben super blij dat ik mijn linnen via deze site kan vernieuwen

Snel, degelijk en mooie producten. Prima betaalmogelijkheden.super kwaliteit.

Snel en eenvoudig bestellen. Prachtige, dikke badlakens!

Meer dan pima!

Mijn ervaring is een zeer tevreden mens

Ik ben zeker tevreden en de kwaliteit is heel goed Maar de reclame maag wel wat minder zijn op de gastendoekjes Op het washandje staat alleen een W ...is genoeg

geweldig

mijn evaring met jullie is in een woord geweldig

Mooie kwaliteit badlaken

Nvt

Nvt gewoon goed

Snelle levering en goede kwaliteit artikelen

Snelle levering en goede kwaliteit artikelen

Kwaliteitsproducten.

Ik ben zeer tevreden over de producten van Walra, ik heb al eerder beddengoed, handdoeken etc. besteld. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Besteld via de webshop en netjes thuis geleverd.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven