prima informatie en snelle levering

Ik ben blij dat ik bij Walra besteld heb, website overzichtelijk en ruime keus. nogmaals prima geinformeerd en snel geleverd.

Alles lekker snel geleverd.

Super handdoeken snelle levering

Snelle levering van prachtige handdoeken en washandjes

Heerlijke dekbedovertrekken

Moeilijk uit te leggen waardoor het komt, maar onder de dekbedovertrekken van Walra lig je gewoon lekkerder, frisser en ontspannener. Geen andere meer voor mij.

Goed geregeld allemaal. Bestellen ging makkelijk en de bestelling was na 2 dagen binnen. Op de site stond dat het de volgende dag geleverd zou worden maar het was een dag later. Was voor mij geen probleem. Mooie kwaliteit van de handdoeken.

Goede producten en prima service.

De producten zijn van goede kwaliteit. Helaas had ik een verkeerde maat ontvangen van het hoeslaken, maar ik heb kosteloos de goede maat ontvangen. Perfect geregeld.

Jammer van de slechte kwaliteit

De kwaliteit van de badmatten was heel slecht. De aanhechtingen van de draden waren op heel veel plekken los en er zaten weeffouten in. De afwerkrand was op plekken ook los. Als dat nu al zo is en je gaat ze wassen, wordt het alleen nog maar erger. Na het terugsturen kreeg ik nieuwe badmatten toegestuurd, die hetzelfde probleem hadden. Ook lusjes van de gastendoekjes zaten los. Het werd wel netjes opgelost en ik krijg mijn geld terug. Maar moet weer op zoek naar andere badmatten. Jammer.

Gevonden wat ik zocht. Goede aanbieding bovendien. Snel ontvangen.

De remade cotton handdoeken zijn uitstekend!

Wat een heerlijke handdoeken. Lekker dik, drogen meteen, 70 procent hergebruikt katoen dus milieuvriendelijk en in prachtige kleuren. Ik heb net nog een set besteld en die van een jaar terug zijn ook nog als nieuw!

Heerlijke handdoeken

Prima snelle service en geweldige handdoeken

heel erg goed.

Het is kwaliteit en heel mooi deze hamman badlakens en ze zijn ook snel geleverd en ben erg tevreden met Walra.

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering. Prachtige producten

Snelle levering, duidelijk gecommuniceerd, eenvoudig retourbeleid en ook Noreen’s goede kwaliteit van de handdoeken!

Goede service, vriendelijke medewerkers. Kreeg direct een nieuw dekbedovertrek thuis gestuurd nadat er een foutje zat in de vorige. Kan dit bedrijf aanbevelen!

Heerlijk dekbed

We slapen nu heerlijk. Echt een super fijn overtrek!

Goede aflevering, netjes verpakt en uitstekende kwaliteit

Snelle aflevering en betaalbare en een goed/ mooi kwaliteit

Prima dekbed

Ruime keuze, snelle levering.

Probleemloos besteld en geleverd

Goede ervaring neigt naar meer

zeer snelle levering

zeer goed

Geen spijt van mijn aankoop ook weet ik dat Walra goeie kwaliteit heeft en wel 10 jaar mee kan als het niet langer is

Kwaliteit goed, maar mis vooral een zwarte kleur in de collectie

Kwaliteit goed, maar mis wat donkere kleuren in de collectie

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven