Goede kwaliteit

Zoals gebruikelijk zijn de artikelen van walra van goede kwaliteit, de snelle levering is uiteraard ook een pluspunt!!

Heel erg blij met de producten en de goede service

Heel erg blij met de producten en de goede service

De bestelling klopt zoals is beschreven. Ben erg tevreden mee met de kwaliteit.

Mooie hoeslakens

Elke keer kom ik weer terug bij de hoeslakens van Walra. De pasvorm is goed en ze blijven lang mooi.

Les articles correspondent à la présentation

Articles de très bonne qualité. Livraison rapide.

Fijne handdoeken

Nadat er bij een 1e bestelling iets fout ging, hetgeen overigens direct werd hersteld, heb ik opnieuw handdoeken besteld. Dit keer snel en goed afgeleverd. Dus zeker een aanrader als je fijne, zachte en mooie handdoeken nodig hebt.

Heb het niet meer koud

Slecht

Walra beddengoed bestelt, Walra meld dat het opgestuurd is, DHL weigert het te bezorgen want voor er ook maar een poging ondernomen is om te bezorgen krijg ik een melding dat m'n pakket return 2 sender is. Melding van gemaakt bij Walra, sturen een nieuwe op, gebeurt hetzelfde. Maar dit keer geen berichtje of niks.

Mooi dekbedovertrek

Mooie dekbedovertrek en kussenslopen. Hele snelle levering! Aan te raden!

Snelle bezorging

Snel bezorgd en goed verpakt. Overtrek is zeer mooi zoals omschreven

Super kwaliteit

Super kwaliteit en heel zacht

Uitstekend. Bestel- en leerproces perfect verlopen.

Bestellen gaat gemakkelijk. Website werkt goed betaling gaat gemakkelijk en nu al twee maar een bestelling geleverd zoals beloofd.

Prachtige artikelen en heel goed geholpen.

Nalv een nieuw dekbed groot compliment voor de service!

Goede kwaliteit

Ben erg blij met de handdoeken. Fantastisch

Mooie kwaliteit

Ik zag online in de uitverkoop mooie handdoeken met echt heel veel korting. Ik heb toen een set van 5 handdoeken gekocht en wat theedoeken en wat andere dingen. Toen de zending, heel snel, geleverd werd was ik zo onder de indruk van de prijs/kwaliteit dat ik gelijk nog 10 handdoeken heb gekocht. En wat zijn de kleuren boven verwachting mooi! Ik hoor dat dierenasiels heel blij zijn met oude handdoeken, dus voor mijn oude handdoeken heb ik een mooie en nuttige bestemming.

geweldig

Snelle levering en prachtige handdoeken en washandjes, goede kwaliteit !

Uitstekend maar kostbaar

Walra is een fantastisch merk echter wel onevenredig duur.

Service

De website is heel duidelijk erg gemakkelijk om te bestellen. Super snelle levering! Al met al prima service.

Goede kwaliteit, zacht en duurzaam

Top kwaliteit!

Eindelijk voor het eerst een Walra dekbed overtrek gekocht met korting. Voelt heel fijn aan en je voelt dat het comfy is! Heb het eerst gewassen en toen meteen erop gelegd!

Prachtigen uitgebreide collectie

mooie collectie en nu met korting een mooie prijs

Heerlijke handdoeken

Perfecte maat, superzacht ook nog na het wassen en mooie kwaliteit. Bestellen ging erg makkelijk en werden snel geleverd.

Mooi product en snelle levering

Goede kwaliteit en erg mooi dekbed besteld, zeer tevreden!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven