Snelle levering en goede kwaliteit.

Fijn!

Mooie kwaliteit handdoeken!

Zoals verwacht

Goede kwaliteit, mooi vormgegeven, betaalbaar en snel geleverd.

Prachtig

Goede en mooi verpakt en snel zeer tevreden

Zeer goed!

Na gezamenlijk overleg via mail, kwam alles goed, wat fout dreigde te gaan. Ach ja, als je oud bent en wat ervaring hebt, lukt het meestal!

Uitstekende levering

De handdoeken waren apart ingepakt in plastic. Hygiëne dus verzekerd.

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Altijd duidelijke plaatjes, duidelijke maten, er wordt geleverd wat je besteld en het materiaal is van hele goede kwaliteit, dus het gaat lang mee.

Makkelijk te bestellen, snelle levering, netjes ingepakt, mooie kwaliteit!

Handdoeken voldoen wat betreft kleur en kwaliteit helemaal aan de verwachting. Pakket werd netjes en vlot geleverd. Walra doet wat ze belooft!

Uitstekende kwaliteit

Ik had 44 jaar geleden al mijn linnengoed van Walra en de kwaliteit is nog steeds uitstekend

Geweldige kwaliteit

Heerlijke handdoeken zacht dik droogt geweldig.

Kwaliteit valt tegen

Ik heb de doeken online besteld. Ik vond de kleur niet mooi. Leek al verwassen. De dikte van de doeken was niet zoals ik verwacht had, ik vond ze te dun. De doeken van de HEMA vind ik van veel betere kwaliteit dan deze doeken.

Fijne handdoeken, snelle levering

Heerlijke handdoeken besteld bij Walra; zeer snelle en correcte levering.

Na 40 jaar nog steeds zeer goede kwaliteit

Erg goede service, nette verzending

Erg tevreden

Heerlijke zachte handdoeken en mooi kwaliteit

Uitstekende kwaliteit.

Heerlijke dikke handdoeken, kleurvast en de handdoeken behouden vorm in de droogtrommel dit alles wel op lage (droogtrommel) temperatuur. Goede aankoop, blij mee.

Topkwaliteit!

Al een aantal jaren fan van de Walra-items. Blij met mijn aankoop. Zeer snel geleverd (naar België). Echt kwaliteitsvolle producten voor een mooie prijs!

Weer snelle levering en prima kwaliteit!

Prima kwaliteit en snelle levering.

Prima, snel geleverd

Duidelijke website en snelle levering

Goede kwaliteit

Zoals altijd zeer tevreden met Walra. Goede kwaliteit. Blijft mooi in de was.

Vlotte reactie en betrokken

Persoonlijke mail met info en ook nog uitgezocht wanneer het geleverd wordt was erg fijn. Persoonlijk zou ik wel graag meer info willen over waar de katoen vandaan komt, hoeveel bestrijdingsmiddelen hiervoor gebruikt worden en hoe de werkomstandigheden zijn. Een keurmerk zegt mij minder dan een concreet verhaal.

Goed linnengoed, snel thuisbezorgd

Ik ben heel blij met het molton onderlaken. Kwaliteit kost iets meer, maar op de lange termijn misschien wel goedkoper.

Echt super

Echt zo fijn geholpen . Had een klein probleempje Is gelijk verholpen . Super vriendelijk . Mooi spullen ,goed verpakt . Leuke aanbieding . Helemaal tevreden

Nog altijd die vertrouwde kwaliteit

Zie boven

In een woord top

Snelle levering, fijne handdoeken mooie kleur!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven