Prima product

Vlugge levering

Zeer goede ervaring. Snel, goede kwaliteit.

De vintage flanel jada dekbedovertrek is heerlijk zacht en warm.

Gewoon goed!

Ik had nog een mailtje gestuurd en kreeg er snel antwoord op! De snelheid van de bezorging was ook top.

walra tektiel is altijd goed

tja ik heb al 40 jaar walra en had er alles van bedden goed keuken en badkamer heb nooit klachten er van gehad ook nu niet alleen het is niet meer de walra van jaren geleden

Weer blij met nieuwe dekbedhoezen

Mooie kwaliteit

Snelle levering mooi matriaal

Goede informatie en snelle service.

Prachtige handdoeken van uitstekende kwaliteit voor een zachte prijs!

Veel keus uit de mooiste kleuren in diverse soorten katoen.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie hoeslaken die erg goed om de hoge matrassen passen voor een reële prijs.

Vbnmk

Vbnm

Prima kwaliteit

Gebruik het al jaren, ben zeer tevreden. Ga meer bestellen

Super snelle levering van heerlijke handdoeken

Fijn

Snelle levering, goed stevig verpakt.

Mooie kwaliteit

50 jaar geleden heb ik mijn uitzet uitgekozen bij de walra. Sommige handdoeken heb ik nog. En nu weer een mooie set gekocht.

Goede kwaliteit

Ik gebruik Walra al 35 jaar. Kwaliteit is zeer goed. Slapen nog steeds onder het zelfde donzen dekbed!

Prima kwaliteit

Snelle levering. Mooie badhanddoeken van goede kwaliteit. Gaat heel lang mee. Mooie kleuren.

Snelle zending

Hoop dat de retour zending net zo snel verloopt als de ontvangst zending

super

op late leeftijd aan Walra begonnen mooie kwaliteit , super zacht en neemt meteen goed vocht op na het afdrogen geen vochtig gevoel meer het gezegde : goedkoop is duurkoop ..... is meer dan waar

Goede kwaliteit

Prima!.

Linnengoed ligt nog niet op mijn bed. Versturen ging gewoon volgens verwachting.

Naar tevredenheid

Bijna perfecte afhandeling

Er werd snel voor een oplossing gezocht die zeer positief was. Degene aan de telefoon reageerde na mijn eerste klacht direct op mijn antwoord terwijl ik nog een andere klacht moest vertellen. Ging dus iets te snel.

goede levering, perfect materiaal, mooie kleuren.

Mijn ervaring is dat het heel correct wordt gedaan en het terug sturen heel correct wordt afgehandeld . MVG van Dongelen

super

Mooie kwaliteit, en super geregeld.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven