Mooie kwaliteit

Altijd goed

Mijn bestellingen bij Walra zijn altijd goed, zowel de dekbedovertrekken als badgoed. Uitstekende kwaliteit, keurig verpakt en verzonden.

Ik ben tevreden, alles vlgs wens.

Besteld, snel geleverd, heel tevreden.

Topkwaliteit.

Geen ander beddegoed meer voor mij.

Mooie kwaliteit

Veertig jaar geleden mijn hele linnenuitzet bij de Walra uitgekozen. Kado van mijn moeder. Nu weer voor de theedoeken gegaan.

is een positieve

Ik gebruik al jaren handdoeken en dekbedovertrekken van Walra. Het materiaal blijft mooi en bruikbaar.

fijn

Ik had vroeger ook walra, sparen voor de uitzet. jaaaaaren mee gedaan. En nu weer. Maar de overtrekken zijn niet meer zo dik als vroeger, en krimpen ook aan de zijkanten. maar wel zacht katoen.

Altijd goed

Kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit dekbedovertrek Snelle levering

Top kwaliteit en snelle levering

Ben bekend met Walra, goede kwaliteit linnengoed, mooie kleuren, Levering binnen een dag!

Prima product, teleurstellende levering

Een mooi dekbed voor een reële prijs, de levering was echter teleurstellend. Ik heb na een week zelf contact met Walra op moeten nemen omdat het bestelde dekbed niet geleverd was zoals beloofd. Het product bleek tijdens transport door DHL beschadigd te zijn en was retour gezonden. Dit heb ik zelf via track&trace moeten achterhalen ipv netjes door Walra en/of DHL geïnformeerd te worden. Pas nadat ik contact opgenomen had, is een vervangend dekbed gestuurd. Jammer, een gemiste kans. Een betere afspraak tussen Walra en DHL over hoe te handelen lijkt mij niet zo moeilijk.

Prima bedrijf

Kan nog niet zeggen of de kwaliteit van de handdoeken mooi blijft , daar heb ik ze tekort voor. Maar voor nu , mooie kleuren, mooie kwaliteit.

Mooie spullen en goede service

Bestelling gedaan, maar het lukte niet om het goed in te vullen, via telefonische hulp prima opgelost. Bestelling snel geleverd en het is heel mooie kwaliteit.

teleurgesteld

hoofdkussen Athene besteld, maar het kussen is te dik, en heeft een pijnlijke nek en hoofdpijn opgeleverd, Er is geen mogelijkheid om er vulling eruit te halen omdat er geen rits in zit. Dus erg teleurstellend. en is niet meer in gebruik na een nacht.

Altijd prima, zelfs na 50 jr. Had al walra in 1965

Prachtige hamandoeken

Prachtige collectie Leuke acties Heel mooie producten Mooie verpakking!

Ik vind de producten echt heel goed

Producten zijn heel goed, nu verschillende dingen gekocht handdoeken theedoeken dekbedovertrek dekentje kussens prima kwaliteit. Alleen jammer dat bij de kussens de veren vulling er uit prikt. Bij bestellen is het jammer dat je wordt gelokt met een cadeautje, bij aankoop van 60€. Ik doe een bestelling, op mijn naam maar voor mijn bedrijf, met andere betaalpas. Krijg ook nog eens korting. Doe nog een privé bestelling, tijdens de bestelling blijft de site aangeven recht op cadeautje en later recht op korting. Vul gegevens in. En dan is ineens het cadeautje en korting verdwenen zonder uitleg. Hij laat het cadeautje wel op de factuur staan maar nu betaal je hem ineens. Denk dat een groot aantal mensen dat niet door hebben, hem betalen en later pas zien dat het geen cadeautje was. Snap dat je niet twee keer mag profiteren van korting en cadeautje, maar geef die info wel tijdens bestellen

Kwaliteit

Mooie naturel uitstraling van de dekbedovertrekken, Kwalitatief goede badhanddoeken en badmatten, blijven mooi

Top product

40 jaar geleden Walra uitzet aangeschaft. Was heel goed maar gevoel van dure spullen bleef hangen. Nu 40 jaar later kom ik erachter dat de prijs best meevalt in verhouding tot aanbieders met soortgelijke kwaliteit. De kwaliteit blijft top.

Zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van Walra. Daarnaast is de site goed overzichtelijk en bestellen heel makkelijk en je bestelling wordt heel snel bezorgd

Mooie kwaliteit en mooie kleuren

Snelle levering, kleuren als verwacht. Mooie kwaliteit

Uitstekend kwaliteit

Handdoek mooie kleur en uitstekend kwaliteit

Mooi product en prima kwaliteit

Ook de klantenservice verdiend een tien!!

Geweldige kwaliteit

Supermooie handdoeken in mooie kleuren!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven