Walra travel dekbedden besteld. Ze zijn super. Slapen heerlijk en lekker makkelijk. Snel geleverd.

Ruime keus

Ruime keus en snelle levering Mooie kwaliteit

Snelle levering, afwikkeling retour kan sneller

Snelle levering, goeie communicatie. Vorige week zaterdag pakket aangekomen en weer teruggestuurd. Nu maandag, 10 dagen later, en nog geen bericht wanneer het bedrag weer wordt teruggestort. Jammer

Mooie hoeslakens frans bed

Mooie hoeslakens voor de caravan met Frans bed. Zit er goed strak omheen. Goede kwaliteit

Prima en snelle bezorging!

Mooi produkt, makkelijk te bestellen op de overzichtelijke site.

Helaas verkeerde kleur gekregen

Helaas de verkeerde kleur gekregen. I.p.v. zwart was het licht groen. Wel gehouden omdat ik per direct het nodig had en de zwarte niet meer leverbaar was

Matig

Ik heb inmiddels 4 bestellingen ontvangen. Waarvan 3 bestellingen de handdoeken, gastendoekjes en washandjes vind je onverpakt en los in de doos. Dat voelt niet goed. Elke bestelling zal toch moeten voelen met een soort van wauw effect. Papier erom heen gewikkeld met een sticker erop van Walra. Een stinkend touwtje met een label niet nodig Alle info staat al op t product. Verder …. Jullie commutatie per mail is uitstekend.

Goede service en mooi dekbed

Mooie producten en vriendelijke en snelle service

Snelle en keurige verzending, super kwaliteit!!

Je wordt keurig op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De verzending gaat snel en de producten zijn van topklasse.

Heel tevreden klant.

Overzichtelijke website, super fijne wafel / katoen vaatdoekjes.

Snelle levering en leuke acties. Drie overtrekken gekocht in de sale. Hele mooie kwaliteit, mooie ruime overtrekken. Zou zo weer bestellen.

Het is echt vandaag besteld morgen in huis En ook nog hele goede kwaliteit

Super fijne producten

Ik had de handdoeken al van Walra En nu de super fijne badcapes gekocht voor de kleinkinderen

Fijne producten

Mooie producten en prima klantenservice

Mooie handdoeken prima kwaliteit

Mooie handdoeken prima kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Blij met de spullen die ik besteld heb en een snelle levering.

Snelle verzending, mooie producten

Het bestellen op de website ging snel, kocht hamamdoeken in de sale. Super kwaliteit, mooi groot ook. Gaan we veel plezier van hebben.

Nog steeds een beresterk merk.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Fantastische handdoeken

Beddengoed van Walra is altijd heel goed! Blijft mooi in de was en van kleur. Zo ook de nieuwe badhanddoeken. Mooie kleuren en drogen heerlijk af.

Geweldige kwaliteit al decennia lang.

Vertrouwde kwaliteit.

Snelle levering Goede kwaliteit gebruik al 30 jaar Walra ben er altijd erg tevreden over

Travel dekbed is super, mooie kwaliteit

Al sinds mijn kindertijd (jaren 70)slaap ik onder walra beddengoed. Nu ook een 100% katoenen dekbed gevonden bij walra. Helemaal happy.

Duidelijke webshop en bestelpagina voor ouderen.

Mooi, en snel geleverd

Mooie kleuren haman doeken. Snel geleverd.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven