Goede kwaliteit en duidelijke begeleiding via mail over retour van artikel.

Goede kwaliteit. Duidelijke site online. Goede begeleiding via mail bij retour.

Super producten voor n betaalbare prijs en snel thuis

Super kwaliteit en snelle levering!! Ik ben n tevreden klant van Walra!!

Het dekbed van tencel is een goede keuze

Het slaapt heerlijk zacht en wanneer je zweet heb je geen last dat je dekbed vochtig aanvoelt. Dat was voor mij ook de reden om deze aanschaf te doen. Zijn wel prijzig, maar de moeite waard

Top kwaliteit , eerlijk prijs

Ik heb recent een nieuwe badmat gekocht op basis van mij oude ervaring met Warla, Eerlijk gezegd, heel goeie kwaliteit, duurzaam, fijn prijs

Fijn beddengoed

Heel fijne beddegoed ben er erg blij mee. Zou wel een andere bezorger nemen DHL is een waardeloze bezorger

Goede kwaliteit

Hoeslakens besteld, snelle levering, prima kwaliteit en ze passen goed, lekker ruim kun je ze om het matras doen

Goede kwaliteit handdoeken en dekbedovertrek. Snel geleverd.

Altijd goede kwaliteit

De kwaliteit is goed , alleen jammer dat de onderkant van het dekbedovertrek iets breder is aan de instopkant dan de bovenkant . Eigenlijk is dit niet walra waardig .

Mooie artikelen

Fijnste beddengoed

Supersnelle levering,en beddengoed van Walra is echt topkwaliteit zoals al jaren!

Mooie producten - snel bezorgd

Handdoeken, gastendoekjes en washandjes. Die had ik nodig. En ook nog een geluk dat ze in de sale waren. Mooie kleuren, goede maat en juiste hoeveelheid beschikbaar. Vlug besteld en de volgende dag al in huis. Dat ging enorm snel - Super! Al jaren gebruik ik Walra. Sommige producten zijn 21 jaar meegegaan - dus het werd ook tijd om ze te vervangen.

Prima!l

Mooie kwaliteit. Goede service.

Alles netjes geleverd

Alles duidelijk en netjes en snel geleverd Kwaliteit is super

Kwalitatief erg goede producten en snel bezorgd

Duidelijke site, makkelijk te bestellen, snelle bezorging

Super goed

Kwalitatief goede producten en zeer snelle levering.

Correct!

Na aankoop artikel snel ontvangen. Jammer genoeg moeten terugzenden (maat correct maar toch te klein) en heel goede opvolging van het artikel, na bericht van ontvangst, terugbetaling binnen de week ontvangen.

Theedoeken zijn klein geworden

Voorheen hadden jullie grotere thee/handdoeken, dat waren echte walra kwaliteit, deze vallen tegen.

Snel en correct geholpen

Vriendelijk contact, snel geholpen

De kwaliteit van vroeger

Prachtig bed en badkamer textiel. Was al fan vanaf 1974. Nu alles vernieuwd van Walra na veel textiel van goedkopere textiel te hebben gekocht in de loop der jaren. Walra is iets duurder maar zoveel meer kwaliteit. Mijn badlakens van 1975 zijn nog precies even mooi. Nooit neer een ander merk.

Snelle levering, goede kwaliteit voor de prijs die je betaald. Daarnaast had ik veel last van eczeem bij vorige dekbedden van andere bedrijven. Na 2 dagen compleet eczeem vrij. Heb direct nog een dekbed besteld!

Kwaliteit!!!

Mijn aankoop valt niet tegen, zoals gebruikelijk is bij Walra. Goede kwaliteit, en mooie kleuren. Wel iets duurder maar, daar staat een langere levensduur tegenover.

Goede prijs kwaliteit

Theedoeken gekocht en zeer tevreden. Overweeg ook de badhanddoeken te vervangen.

Goede service en goed kwaliteit

Gemakkelijk om te bestellen en de bezorging ging ook erg snel. Kwaliteit is altijd goed van Walra. Bevalt het artikel niet dan is het ook gemakkelijk om het retour te sturen.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Deze keer gastendoekjes besteld. Ook weer mooie kwaliteit. Blij mee.

Al 45 jaar Walra bedden-en badtextiel

Sinds ons huwelijk gebruiken wij Walra bedden- en badtextiel. Het is goede kwaliteit, duurzaam en blijft mooi.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven