Igeweldige kwaliteit

Ik hen alleen beddengoed van Walra omdat het van uitstekende kwaliteit is en mooi blijft.

Geweldig goede ervaring met de klantenservice

Ik had een vraag omtrent mijn dekbedhoes. Enorme snelle en vriendelijke reactie terug ontvangen. Binnen één dag was mijn vraag opgelost en waren ze zeer coulant naar mij. Daarnaast zeer te spreken over de flanellen dekbedhoes, wat een topper ! Raad ik iedereen aan.

geweldig.

niets aan toe te voegen.

Kwaliteit uitstekend

Goede afspraak en terugmelding als het product weer voorradig was

Hele fijne kwaliteit badmat, ligt lekker stevig ( stroopt niet op )

Super fijne producten.

De weefsels zijn zo zacht en ‘eeuwig’ houdbaar! Het is dat we een. Nieuwe badkamer krijgen en ik de kleur van de oude Walra handdoeken en washandjes niet meer mooi vond staan. Maar anders had ik de oude nog kunnen gebruiken (de oude zijn nu naar Oekraïne gegaan). Blij met Walra.

Bestelling niet ontvangen

Verkeerde postcode op pakket. Waardoor weet ik niet. Wel melding steeds gehad van Dhl dat hij bezorgd zou worden op goede postcode. Contact gehad met Walra. Pakket kon alleen teruggestuurd worden naar Walra. En niet meer opnieuw naar mij verzonden. Jammer.

Mooie handdoeken

Kwaliteit is prima. Bestelling werd niet compleet geleverd wat op zich niet zo’n probleem is maar er was ook geen begeleidend bericht dat er een nazending zou komen.

Slechte kwaliteit

Ik heb een 2pers.dekbedhoes besteld.En gelijk gewassen. Toen ik het dekbed uit de wastrommel haalde vielen er állemaal witte bolletjes op de grond? De stof is flanel maar het dekbed lijkt alwel 100x gewassen? Erg jammer dít...

Prima kwaliteit

Hoge kwaliteit goede service

Ik kies voor Walra omdat ik dan zeker weet dat ik goede producten krijg. De goedkoopjes van andere aanbieders kunnen daar niet tegen op. Laatst ook ervaring gehad met klantenservice. Zeer positief.

Prima ervaring, eerste kennismaking!

Prettig!

Wisselende ervaring qua service en kwaliteit

1 e bestelling begin december. Ik heb toen hoeslakens besteld. De bestelling is door DHL kwijtgeraakt. Ik heb daarover gebeld. Nooit een reactie terug ontvangen. Niet telefonisch en niet per mail. Uiteindelijk na dagen zoeken en vragen bij buren de levering zelf terug gevonden. 2 huizen verderop door DHL achter een auto gewoon neergelegd. Walra heeft nooit de moeite genomen om zelf uit te zoeken wat er met mijn bestelling gebeurd is. Afhgelopen maand een dekbedovertrek besteld. Deze levering ging vlekkeloos. Vandaag besteld. Morgen in huis. De hoeslakens in gebruik genomen. Na 3 maanden is 1 hoeslaken al stuk. De stof is heel dun en er zit een gaatje in. Dit is niet wat ik van Walra verwacht. De prijs-kwaliteit verhouding vind ik dus HEEL erg TEGENVALLEN.

Nog net zo perfect als 56 jaar geleden.

56 jaar geleden mijn uitzet besteld bij Walra. Zeer degelijke kwaliteit. De diverse onderdelen gingen lang mee en waren plezierig in het gebruik.

Alles was dik in orde, ook de handdoeken!

Kleuren zijn verschillend van 2

De kwaliteit van de flanellen dekbedovertrekken is goed, maar alleen erg jammer dat 1 vd 2 bestelde hoezen een andere kleur heeft. De kussen sloop heeft wel dezelfde kleur! Is dat de reden waarom ze in de Sale waren?? Toen ze in de verpakking zaten viel het bijna niet op, maar naast elkaar op bed wel degelijk. Erg jammer!!

geweldig. prima kwaliteit.

onze dochter trouwde 28 jaar geleden. De hele uitzet Walra. Wij ook. heb de dekbedovertrekken nog steeds. Alleen nu een grotere maat i.v.m. breder bed. geweldige kwaliteit.

Klantvriendelijkheid

Zeer meedenkend!

Zie hier onder de aanbeveling .

Jullie maken schitterende handdoeken en washandjes van uitstekende kwaliteit, hier heb ik weer vele jaren plezier van, bedankt !!

Snelle levering, goede en mooie kwaliteit

Super kwaliteit

37 jaar getrouwd, nu toe aan vervanging. Mooi spaarsysteem was dat toen! Uitzet sparen. Iedere maand uitkijken wat er in het Walra pakketje zat☺️

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit handdoeken ook de haman handdoek

Keurig verzonden en snel!

héél goed

Prijs/kwaliteit geweldig en levering ook geweldig

excellent!

Bravo, doe zo voort.