Naar verwachting

Dekbedovertrekken precies als verwacht. Kleur goed. Vrij breed en lang voor 1 pers maat dekbed.

Matig

Eerst een storing waardoor het pakket niet verzonden kon worden. Daarna na een mail van mijn kant opgestuurd. Was “blijven liggen”. Totaal 6 weken gewacht op mijn dekbedovertrek. Maar het ís prachtig en slaapt heerlijk! Gr Lineke

Walra blijft Walra

Mooie print, heerlijk zacht katoen en lekker lang.

Prima En als jullie ook dekbedovertrekken verkopen met rits zou ik die ook kopen.maar helaas jullie hebben alleen instopstrook

Ben niet onder de indruk

Diverse e mails dat het product op voorraad is. Dan wil je bestellen staat er weer dat er géén voorraad is. Dat is zeker 3x voor gekomen. Dan kun je eindelijk bestellen is de maat net aan, terwijl (het gaat hier om splittopper hoeslaken) ik zelfs 10 cm langer bestel. Ik heb ze 1 x op 30° gewassen en ze passen eigelijk niet goed meer om de topper heen. Nóg krapper dan toen ze net uit de verpakking kwamen. Dit had ik niet verwacht van een merk als Walra die toch duurzame spullen verkoopt.

Mooi product en super service

Ik heb en mooie molton besteld Helaas was er eist fout gegaan en bleek de maat niet te kloppen met wat op de verpakking stond. Nadat ik De fout meldde werd het meteen hersteld en ontving ik en excuses en een andere molton

Een snelle levering en goede service

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Keurig en vlot!

Heel goede service!

Besteld artikel was niet meer leverbaar. Walra deed een aanbod van het nieuwe product met dezelfde korting (op eigen initiatief)! Super en altijd prima geleverd.

Walra beloofd wat ze zeggen :)

Levering altijd op tijd. Kwaliteit is geweldig.

Betrouwbare winkel

De kwaliteit is super, het belang van duurzaamheid is groot, de kleuren zijn heel mooi.

Fijn beddegoed en super service. Er was een probleempje wat heel snel en prettig is opgelost.

Goede producten

Mooie producten, snelle levering

Kwaliteit laat te wensen over

Naadjes los van washandjes , lusjes handoeken los , gaatje in nieuw dekbed overtrek . Na het wassen pas ontdekt dus terug sturen gaat helaas niet meer . Ik weet niet of het vroeger beter was van kwaliteit want toen kon ik het niet betalen . Iets positiefs, het is allemaal lekker zacht en de handoek en washandjes zelf zijn stevig van kwaliteit , maar wat er aan hangt is niet goed , snel kapot . Jammer

Goede afwerking van het bestelde

Mooie kwaliteit

Ok

Prima afhandeling.

Het juiste artikel ontvangen. Ben er blij mee. Zou alleen even de website aanpassen wat betreft de bezorging. Het klopt niet dat het artikel de volgende dag al wordt bezorgd. Geen probleem, maar dan zou ik dat anders vermelden.

Kwaliteit

Gebruik Walraven al van af 1970 en ben er zeer tevreden over niet stuk te krijgen.

Topkwaliteit

Waar vind je tegenwoordig nog producten die jarenlang meegaan? Nou bij walra dus. Hoevaak ze ook gewassen worden en in de droger gaan ze blijven zo goed als nieuw. Fantastisch!

Goede service ! uitstekende kwaliteit!

Snelle reactie snel geregeld bij vragen!

Ik heb nog nooit onder zo'n fijn dekbed gelegen. Hij is lekker luchtig en je hebt het zo warm. Heerlijk.

Kwaliteit als vanouds!!

Al 42 jaar ontzettend veel plezier van de uitstekende kwaliteit en formaat van de Walra artikelen. Echt een duurzame aanrader!!!

Goede ervaring.

Op tijd en netjes.

Heerlijk beddengoed super kwaliteit.

Ik koop geen ander beddengoed meer. Super kwaliteit, blijft mooi in de was. Mooie designs!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven