Supersnelle levering en fijne kwaliteit

Supersnelle levering en fijne kwaliteit

Heel fijn beddengoed precies wat ik ervan verwacht had.

Het dekbed dat ik besteld heb is heel erg fijn en de prijs ervoor is fijn niet te duur voor n heel fijn dekbed toen ik het wou bestellen was het niet op voorraad ik kon m'n mailadres achterlaten en kreeg inderdaad n seintje van walra toen het weer op voorraad was ik heb het ook meteen besteld en ben er heel blij mee het slaapt heerlijk

Kwaliteit

Heb ooit bij ah een dekbedovertrek gekocht. Zeer tevreden over. Daarom nu een tweede besteld!

Snelle en goede levering

Mooie handdoeken

Mooie handdoeken voor een goede prijs.

DHL punt slecht

Pakje kan pas vanaf 16.00 afgehaald worden. Zeer slechte service van DHL en dan krijg je ook nog eens een heel relaas bij het afhaalpunt dat ze het helemaal zat zijn dan mensen eerder komen.

Fijne kwaliteit.

Snelle levering ‘ Prettig telefonisch kontact Verbetering in de dekbedden

Prachtige, mooie kwaliteit

Mijn eerste uitzet in 1972 was van Walra en niet stuk te krijgen Daarom nu opnieuw van de mooie kleuren en kwaliteit gekozen

Fijne kwaliteit

goede service

goede service snelle levering en prachtig dekbedovertrek

Geweldig linnengoed

Walra super maar bezorgdienst miserabel

Mooie spullen

Mooie spullen en van goede kwaliteit.

Mooie kwaliteit badmat.

Een snelle levering. Mooie kwaliteit handdoeken

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en in mooie kleuren. Jammer dat de gastenboeken iets anders zijn van kleurtinten.

Snelle levering, mooie kwaliteit en prima prijs

Snelle service en prima kwaliteit.

Walra levert kwalitieit en mooie producten. Een aanrader.

Snel bezorgd, super fijne handdoeken.

Ik ben tot dusverre tevreden met de keukensets. Wanneer dit zo blijft zal ik vast en zeker nog eens iets bestellen.

Goede kwaliteit en snelle en correcte bezorging

Van een goede kwaliteit en lig er heerlijk onder!

Goede website en een veelheid aan assortiment en keuzes. Snelle levering en de kwaliteit is zeer goed! Ook na vele wasbeurten zijn de kleuren nog mooi! Echt aan te bevelen! Ook de twee kanten staan leuk op het bed en geven sfeer aan de kamer!

Mooi dekbed, heerlijk zacht katoen.

Het dekbed is wat lichter dan op de foto maar wel erg mooi. Zachte stof die weinig kreukt.

55 jaar ervaring met Walra.

Als jong meisje mijn Walra gespaard. En nog steeds gebruik ik de theedoeken. Mijn ervaring is dus heel goed. En datna 55 jaar. Chapeau.

Het Jersey stretch hoeslaken 180x220 is echt helemaal top! Fijne kwaliteit en heerlijk zacht. Het past heel goed om onze matrassen die 27 cm dik zijn. Ik ben een onrustige slaper en draai heel vaak van mijn linker zij naar de rechter….en toch blijft deze hoes goed en netjes liggen. Ik raad dit product echt aan mensen!!!

Mooie kwaliteit

Parklaan 81