Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en design. Snelle levering.

Tevreden!

Mooie kwaliteit katoen! Slaapt heerlijk eronder!

Snelle levering, goede kwaliteit

De artikelen werden snel geleverd en de kwaliteit is prima.

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie aanbiedingen en orginele prints. Overtrek werd snel geleverd. De kwaliteit is heel goed, ook al eerdere ervaringen.

Zoals ik gewend ben prima in orde.

Uitstekend.

Fijne kwaliteit handdoeken

Fijne kwaliteit handdoeken voor een leuke actie prijs! Duidelijke website, snelle levering!

Goede kwaliteit, zeer tevreden

Fijne badmatten en handdoeken van Walra ook reeds in bezit. Zeer tevreden over

Fijne kwaliteit

Altijd mooie spullen met een fijne kwaliteit

Prima ervaringen Walra. Ik had 2 sets beddengoed besteld. Heel snel geleverd. 1 van de sets heb ik geretourneerd. Ook het geld snel retour ontvangen.

Prachtig dekbed, goede kwaliteit en snelle service

Mooi dekbed met sprekende kleuren. Blijft na het wassen mooi. Goede kwaliteit en snel geleverd.

Blij met walra

Top kwaliteit

Ik heb een dekbed besteld gewoon een enkele mijn zoontje vind hem super Hij wil geen dubbele vind hij te warm En ik heb twee enkele hoezen besteld die zijn echt fantastisch.... Gewassen opgehangen en gestreken en ze blijven recht Had me een keer laten verleiden door wat goedkopere te kopen maar dat was zonde van ons geld Ik ben om

Mooie producten en mooie kwaliteit.

Na 1x wassen en drogen waren helaas bijna alle mooie zij-knoopjes uit mijn hammam-doeken.

Heerlijk beddengoed

Er wordt snel geleverd en het ligt heerlijk. Minpunt De hoeslakens kunnen niet tegen gel of zweet denk ik . Lakens geven soort bleek vlekken die er niet meer uitgaan.

Goede ervaring mee

Geweldig kwaliteit,heb mijn kinderen ook een aanschafgegeven.Jammer dat aan huis komen niet meer bestaat.

Alles naar wens

Mooi product

Zeer goede kwaliteit!

Mijn eerste uitzet in 1982 was van Walra. Ik heb nog steeds materiaal van uit die tijd. Dus kan ik wel zeggen dat het enorm lang mee gaat.

Goed.

Een min puntje is dat ik dekbedovertrekken besteld had maar dit er naar een paar dagen nog niet geleverd werden en zelf actie moest ondernemen. Het bleek dat de voorraad op was en later geleverd kon worden. Dat had ik wel gelijk bij bestellen wolken zien. Verder nu tevreden over de dekbedovertrekken!

Alles naar wens

Goede handdoeken, precies wat ik nodig had.

Ik ben blij met Walra

Mooie artikelen, gevoel van eerlijk katoen (weet niet of dit echt ook zo is). snelle en accurate levering.

Snelle levering.

Dekbed geheel naar wens.

De handdoeken van Walra gebruik ik al jaren en ze bevallen goed.

Mooie Kwaliteit Handdoeken

Mooie Kwaliteit Handdoeken, Snelle verzending, Zeer goed verpakt

Zoals oma,en mijn moeder al tevreden was,ik ook

Goede kwaliteit,bezorging en gelukkig nog een merk van de oude stempel met de kwaliteit van vroeger

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven