Alles liep goed,werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn bestelling kwam.

Snelle levering. Duidelijk als niet op voorraad is. Goede kwaliteit.

Helemaal top

Mooie handdoeken kleur wat ik er van had verwacht helemaal top dus

Prachtige kwaliteit , wel variatie in roze

Handdoeken hadden kleurvariaties in de kleur roze die ik had besteld. Dit heb ik geaccepteerd maar was niet wat ik verwachtte.

Supersnel

Mooie kwaliteit, de bestelling snel geleverd. Keurig ingepakt waaraan je kan zien dat ze met zorg voor de door jou bestelde producten omgaan. Het is ook niet voor niets een bedrijf dat al meer als 100 jaar bestaat. Ga zo vooral door

Snelle levering, goede kwaliteit, artikel zoals omschreven.

Prima, snelle levering

Prima handdoeken, snelle levering

De kwaliteit, de kleuren, de levering...alles is top.

Top overtrek

Heel fijn dekbedovertrek kreukt niet

Altijd prima kwaliteit

50 jaar geleden mijn uitzet hier gekocht, was en ben erg tevreden over de kwaliteit!

Al jaren gebruik ik het beddengoed van Walra en ben er super blij mee super kwaliteit.

Mooie kwaliteit

Prachtig zachte handdoeken en moltons die mooi blijven in de was.

Super! Snel geleverd en top kwaliteit handdoeken

Na jaren gebruik van "de goedkopere handdoek", nu gekozen voor een betere kwaliteit. Tot nu toe zeer tevreden. Daar de andere handdoeken bijna jaarlijks vervangen moesten worden hoop ik dat deze van Walra heel wat jaartjes langer mee zullen gaan..

Top..!! Heerlijk om onder walra te slapen..!!

Top..!

Tevreden

Snelle service en levering

Heerlijke producten en zo zacht!!!

Tevreden

Jammer dat er geen retour sticker bij zit ik kan het niet retour sturen maar veder ging het goed

Aandacht voor de klant, denkt mee. Een goede producten.

Prettig

Heerlijk dekbed voor mijn visite

Heerlijk dekbedovertrek

Dekbedovertrek was er snel. Ziet er mooi uit en de stof voelt heerlijk aan.

keurige service en mooie website

Mooie website, makkelijk en overzichtelijk bestelling netjes afgerond en bij vragen snel en correct antwoord gekregen

Ik had maandag gebeld en ze zouden me mailen om een korting te krijgen als professional maar nog steeds niets ontvangen

Bezorging dhl slecht

Niet alert

Mijn bestelling werd niet volledig bezorgd had wel betaald moest er meer dan eens achteraan om de nabestelling te ontvangen. Kreeg een gratis verzending code die binnen de kortste keren weer is verwijderd.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven