Zeer goede service

Er zat een weeffoutje in een van de kussenslopen. Een telefoontje was voldoende om een uitstekende oplossing aangeboden te krijgen. Geen moeilijk gedoe!

Super mooie items, ben tevreden.

Super mooie keukenhanddoeken. Snelle verzending. Toppie.

Goede levering

Snelle levering en goede kwaliteit dekbedovertrek

Helemaal prima!

Duidelijke website, goede omschrijving van produkten. Snelle levering.

Dat was helemaal goed

Omdat ik het linnengoed van walra heel goed vind.

Super snelle levering en geweldig fijne handdoeken.

Snel geleverd in een degelijk karton

Goede vertrouwde kwaliteit en goede communicatie van de verzending

Makkelijk te bestellen, snel in huis. Fijn product!

Alles perfect

Ik vind mijn ervaring wel goed jammer dat DHL niet erg meewerkte en het pakket even spoorloos was. Maar na contact met een medewerker van Walra is het volgens mij opnieuw verstuurd en kreeg ik mijn verlate pakket nog wel thuisbezorgd.

Goede kwaliteit, goede duidelijke bestelling kunnen doen. Zeer blij met mijn product, Walra weer aan het herontdekken ❤

Wat tegenviel is dat de bestelling na een week binnen kwam.In de tussentijd gebeld waar de bestelling bleef, na een paar keer gebeld heeft Walra opnieuw de bestelling verstuurd prima alleen een dag later kwam het de eerste bestelling binnen, in overleg met klantenservice pakket gewijgerd en is retour gegaan. Oorzaak ligt waarschijnlijk bij DHL. Voor de rest zeer tevreden over de gehele gang van zaken.

Heerlijk dekbed.

Mooie kwaliteit voor prima prijs

Mooie kwaliteit handdoeken ontvangen. Bezorging met DHL liep niet goed maar dat werd door Walra goed opgelost.

Prima!!

Vanwege problemen bij DHL werd mijn bestelling later geleverd dan towgezegd. Walra hield mij steeds goed op de hoogte en ze bleven erg profesdioneel en vriendelijk. De handdoeken zijn supermooi en van prachtige kwaliteit

Geweldige kwaliteit

45jaar geleden heb ik zelf gespaard voor mijn uitzet van Walra. Daar heb ik nu nog steeds een mooi damast tafellaken van over. De handdoeken zijn nu al wel een keer vervangen door uiteraard Walra handdoeken. Nu voor mijn zoon ook de Walra handdoeken aangekocht, hopen dat hij er ook zo lang mee doet.

Dekbedovertrekken van mooie hoge kwaliteit.

Leuke designs, goede lengte en mooie kwaliteit stof. Een goede aanwinst zeker straks op ons nieuwe bed.

Goed en degelijk

Altijd al mooie kwaliteit geweest

Een complete nieuwe handdoeken set besteld. Keurig geleverd volgens de afspraken en de kwaliteit overtreft alles. Mijn advies is dan ook: nooit meer andere handdoeken kopen. Het zijn heerlijke dikke handdoeken en doen wat ze moeten doen. En wat handig is: qua formaat zijn ze makkelijk op te vouwen en passen er precies twee handdoeken achter elkaar in onze kast.

Nog nooit zo'n lekkere stof gevoeld als dekbed !

Goede kwaliteit en snelle levering, ik ga nooit meer een dekbedovertrek kopen van niet-walra

Super goed, snel en naar tevredeheid geholpen!

Zoals ik Walraven al kende,zeer goed.

Precies goed volgens maatomschrijving. Goede kwaliteit.

Een super dekbedovertrek besteld en gekregen. Kwaliteit is uitmuntend en de prijs prima.

Tevreden

Gebruik de walra producten al 42 jaar en na elke nieuwe aankoop ben ik echt tevreden.

Goeie service, mooie producten!

Wil zeker nog meer bestellen

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven