prijs kwaliteit heel goed

Prijs kwaliteit heel goed goed absorberende handdoeken

Geweldige produkten

Snelle levering en goede kwaliteit. Ik gebruik Walra al 45 jaar. Altijd tevreden.

Goede kwaliteit

Altijd goed

Ik ken walraven al jaren. Fijn dat je het online kunt bestellen.

Goede fijne kwaliteit

Duurzaam, fijne en mooie spullen.

Zie boven

Snelle en goede levering

Makkelijke site om te bestellen, snel geleverd en goede kwaliteit textiel. Een blijvertje

Kwaliteit

Had het iets anders verwacht omdat ik het produkt voor de tweede keer kocht. Toen had het dekbed ritsen en nu had het drukknopen. Ik had het kunnen weten.

Kan moeilijk beter .

Mijn titel hierboven zegt het al ; uitstekend dus . Efficiënt verloop van de bestelling , snelle verzending , en dan nog voor een redelijke prijs ook : prima !

Een zeer goede service als er iets niet goed is. Wordt zeer netjes opgelost.

Vlotte levering van lekker zachte hsnddoeken

Ik heb handdoeken besteld die gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Ietsje duurder, maar ben erg tevreden over de keuze. De kwaliteit is prima.

Prachtige kwaliteit

Voor mij geen andere merken dan Walra. VN beddengoed tot theedoek. Mooie kwaliteit.

Prima geregeld

Mooi materiaal, voelt fijn aan.

Heeft even geduurd maar uiteindelijk is de bestelling bezorgd.

Het product is prima alleen voordat de bestelling afgeleverd was moest er diverse keren contact opgenomen worden met Walra. Dat is zonde en volgens mij onnodig. Je krijgen het gevoel met een onbetrouwbare partij te maken te hebben. Uiteindelijk is het goed gekomen.

Het beddengoed is heerlijk en de service was erg klantvriendelijk

Door een productie fout had ik één goede maat kussensloop en een ‘grotere’ lap bij mijn bestelling. Ik kon mijn bed daardoor niet helemaal netjes opmaken. Walra verkocht geen losse kussenslopen en ik kreeg metéén een extra set beddengoed thuisgestuurd! De medewerkster had er vaart achter gezet omdat ik naar het ziekenhuis moest. Bij thuiskomst lag er een fijn flanellen bed op me te wachten! Dank je wel nogmaals.

Wat beloofd is , is gedaan

De dames aan de telefoon erg correct maar bij mijn 2de bestelling faalde DH L

prima!

keurig verpakt en snelle levering

Weinig keus.

Weinig keus. Aktie code werkt niet.

Snelle levering en een goede kwaliteit..

Kwaliteit en goede levering!!!

Echte TOPkwaliteit

Hoeslakens van topkwaliteit. Krimpen niet in de was en blijven ook heel mooi. Heel tevreden hierover.

Gewoon heel goed

Duidelijk en goed

Vlotte service

Ben zeer tevreden over Walra. Service is goed en materialen uitstekend.

Makkelijke site, snel geleverd

Makkelijke site, snelle levering voor een mooie prijs

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven