Klantenservice is top

Er ontbrak iets in mijn pakket, wat wel op paklijst stond. Het werd zonder problemen nagestuurd. Heel erg fijn!

Goede levering. Prachtig bed lingerie. Enorm goede prijs/kwaliteit verhouding

Zeer tevreden en zeker voor verdere bestellingen bereid,

SLECHT KOMEN AFSPRAKEN NIET NA!

Wat een slecht bedrijf zijn jullie. Ik heb op 20 januari j.l een order bij jullie geplaatst, en tot op heden heb ik deze bestelling nog niet gehad. En ik heb nu 2 mailtjes naar jullie verstuurt, er wordt iedere keer gezegd sorry dat de bestelling vertraagt is we gaan er achteraan. Maar er gebeurt niets. Geen track en trace code en geen bestelling

Goede service, prachtige kwaliteit!

Voor mijn B&B gebruik ik handdoeken en dekbedhoezen (flanel) van Walra en die kwaliteit is echt Top! Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden over het verloop van de zending.

Super service

Het geleverde dekbed was na 1 wasbeurt verkleurd. Direct na mijn klacht een nieuw dekbed ontvangen. Super !!

Dekbedovertrek niet zoals afgebeeld

Ik ben teleurgesteld in het gekochte dekbedovertrek, omdat deze qua materiaal totaal niet is zoals afgebeeld. Het lijkt wel badstof en is niet mooi. Bovendien ben ik voorstander van een instopstrook doe je dicht kunt maken, anders zakt steeds je dekbed eruit..

Fijne en mooie handoeken

Erg tevreden over.

Netjes en correct

Nij mijn bestelling van 2 dekbedovertrekken bleek dat er in 1 overtrek een gat in te zitten. Contact opgenomen met het hoofdkantoor van Walra. Er werd zonder problemen een nieuw overtrek naar ons opgestuurd. Dat vinden wij nog een service!!!!! Helemaal top!! Dankjewel.

De 2 ovenwanten die ik had besteld zagen er heel goed uit en waren van een prachtige kwaliteit. Ze werden snel geleverd.

Super goede kwaliteit

Mijn eerste Walra-ervaring was met de handdoeken van een blauwe supermakt, de tweede - door puur toeval - door een bestelling van hoeslakens bij een online webgigant, eveneens blauw. Nu voor het eerst bij Walra zelf besteld. Het is echt top-kwaliteit. Allen de hoes voor een dekbed van 2,20 bij 2,50 is wat scheef. Dat is jammer, maar heb ik al vaker mee gemaakt. De levering was binnen twee dagen binnen. Samen met een keurig retour-formulier, wat ik uiteraard niet nodig had. Super.

product goed

Het product is goed, alleen is het jammer dat niet alles te bestellen is via de site terwijl dit wel aan mij verteld was in december. En ik dacht een koopje te doen, maar nu had mijn moeder nog grotere handdoeken van walra van dezelfde kwaliteit en kleur voor maar 3 euro bij de Albert Hein gekocht. Terwijl het bij Walra zelf niet op voorraad is en voor meer dan 11 euro wordt verkocht.

prima verzorgd

het geen besteld is voldoet precies onze keus

Na bestelling van 4 dekbedden, werd er maar 1 geleverd. Na enige dagen werden overige drie niet geleverd. Een telefoontje was voldoende om te zorgen dat alles geleverd werd. Korte lijnen, direct opgelost.

Betrouwbaar kwaliteit merk

Al jaren fan van de producten van Walra. Je doet er lang mee en van hoogwaardige kwaliteit. Nette service, goed verpakt en levertijd prima!

Supersnelle verzending, goede kwaliteit beddengoed

Ik was op zoek naar een 100% katoenen dekbed voor mijn kind. De website was een beetje onduidelijk, omdat een dekbed wat omschreven werd als katoen, een synthetische vulling en katoenen tijk bleek te hebben. Een ander dekbed was wel 100% katoen. Dit heb ik eind van de middag/begin avond besteld (ik weet niet meer hoe laat precies), en de volgende dag rond de middag al in huis!

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Fijne spullen

Fijn materiaal, net zo als 40 jaar geleden

Prima !!

Snelle levering en weer tevreden met de goede kwaliteit handdoeken !

Bestelling op tijd geleverd , goede kwaliteit!

Snel en correct geleverd

Snelle levering en goedkoopste van alle websites

Voor herhaling vatbaar

heerlijk dekbed overtrek.

Klein minpuntje, kreeg de bestelling in 2 leveringen bezorgd op verschillende dagen. Zou wel handig zijn als er op de bijgaande bon van de eerste levering een notitie stond van nalevering.

jammer

ik ben fan van Walra al heel lang, het is alleen jammer dat er zoveel uitverkocht is. Ik ben op een gegeven ogenblik maar gaan vragen hoe de bestelling ervoor stond? En toen ik mijn bestelling had bleken er twee producten te missen. Dus weer contact opgenomen en bleken die vanuit een ander filiaal verstuurd te worden die zouden dus later komen, maar meld dat dan op de pakbon, dan hoef ik niet nog een keer contact te zoeken. Prima producten maar iets beter de klant op de hoogte houden zou fijn zijn.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven