Goede kwaliteit en snelle levering

Altijd goed!

Ik ben al zo lang bekend met Walra, had mijn ‘uitzet’ lang geleden van dit merk. Heb ook de handdoeken en badlakens, mooie kwaliteit.

Goed hersteld

Helaas werd maar de helft van de bestelling geleverd. Mail gestuurd en direct reactie en nalevering zsm.

Perfect materiaal

Nvt

Prima regeling en customer service !!!

Mooi beddengoed !!!

Heel tevreden

Na via whatsapp contact geacht tot het dekbedovertrek weer op voorraad was en deze besteld.

Mooie producten

Mooie kwaliteit Goede prijs Snelle levering Heel tevreden mee

Alle verwachtingen overtroffen!

Goede kwaliteit

Helemaal goed

Niks op aan te merken, super overtrek, goede prijs, snel geleverd

Fijn bedrijf, top producten

Ik heb al mijn oude handdoeken en toebehoren de deur uitgegooid en alles vervangen voor Walra producten. Ik ben zo blij met deze super zachte kwaliteit en mooie kleuren.

Bestelling voed en s el geleverd

Kwaliteit valt tegen.

Kwaliteit van vaatdoeken, keuken- en droogdoeken valt tegen. Dit ben ik niet gewend van Walra.

Voldoet en overtreft de verwachtingen.

Voldoet en overtreft de verwachtingen.

4 seizoenendekbed

Het is niet duidelijk welk deel je hebt bij een 4 seizoenen dekbed. Staat nergens beschreven. Heb gebeld en toen kreeg ik hier duidelijkheid over. Geadviseerd dit ergens te vermelden.

Prima ervaring

Blijft nr 1 in linnengoed

Altijd al Walra in de kast liggen maar nu voor het eerst online bij Walra besteld. 1week levertijd vond ik vrij lang maar dat mag de pret niet drukken. Ondanks dat zal ik weer bij jullie bestellen. Dit keer alleen hoeslakens (100% katoen) besteld. Is zoals gewend goede kwaliteit.

super kwaliteit, en snelle levering

Walra: Geweldige keuze en kwaliteit. TOP!!!!!!!!!!

Snelle service, erg goede kwaliteit

Het uitpakken was al een feestje, maar slapen met walra beddengoed helemaal.

Beide hoeslakens voor topdek zijn te krap. Matrasmaat komt dus niet overeen met maat hoeslaken

De afmetingen van de hoeslakens zijn te krap. Matrassen opgemeten en beide hoeslakens zijn te krap en onbruikbaar. Voor mij een miskoop. Kwaliteit stof is mooi.

Uitstekend!

Goed tevreden!

Kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit product, snelle levering

Zeer goede kwaliteit

Goede kwaliteit stof, pluspunt is ook dat het van gerecycled katoen gemaakt is

Uitstekende service. Snelle levering en goed product

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven